Redactia.ro
Home » Știri » Informații șocante! Soția bărbatului din Bacău care și-a ucis cei doi copii ar fi avut o relație cu fratele acestuia

Informații șocante! Soția bărbatului din Bacău care și-a ucis cei doi copii ar fi avut o relație cu fratele acestuia

Mai mulți apropiați ai tatălui din Bacău care și-a ucis cei doi copii au făcut declarații tulburătoare. Aceștia au spus că soția bărbatului i-ar fi fost infidelă de nenumărate ori, deși aveau împreună doi copii și urmau să îl boteze și pe cel de-al treilea. Ba chiar mai mult decât atât, femeia ar fi întreținut relații intime și cu fratele bărbatului.

Mama copiilor l-ar fi înșelat pe tatăl acestora cu fratele lui

Marți, 10 mai, nașa celui de-al treilea copil a intrat în direct la Acces Direct și a făcut declarații șocante. Femeia nu a ezitat nici măcar o secundă să spună că relația dintre bărbat și soția lui nu era deloc bună. Cuplul era nefuncțional de ceva timp. Cu toate că încercau să pozeze în imaginea unui cuplu de poveste, realitatea ar fi fost cu totul alta.

Femeia l-ar fi înșelat pe soțul ei de câteva ori, chiar și cu fratele acestuia! Lumea din jur știa de infidelitățile femeii și mulți vorbeau despre acest lucru.

Infidelitatea soției bărbatului, motivul pentru care a făcut gestul necugetat?

Persoana apropiată celor doi a spus la Acces Direct că bărbatul își iubea foarte mult soția. Relația lor ar fi început să se deterioreze în momentul în care lumea a început să vorbească despre faptul că aceasta ar fi infidelă.

Conform declarațiilor aceleiași femei, tatăl copiilor ar fi surprins-o pe soția lui în timp ce întreținea relații intime cu fratele său. Mai multe persoane sunt de părere că acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care tatăl și-a aruncat copiii în râu.

„Se intelegea foarte bine cu ea, asa părea. Tinea mult la ea, era un om cuminte, harnic. Ea gresea foarte mult. Ea umbla cu fratele lui, o vorbea lumea in sat. El nu a mai putut suporta. Il vedeam tulburat. (…) Eu am auzit ca aunci cand a venit de la targ, a gasit bagajele facute, asta după ce el l-a prins in fapt pe el si pe ea. După ce i-a prins a plecat cu copiii la râu. Asa am auzit vorba, dar nu stiu sigur. Ei erau fericiti de ochii lumii, acasa cine stie cate certuri erau si conflicte”, a declarat apropiata bărbatului care și-a înecat cei doi copii.

Autoritățile locale îl caută, în continuare, pe bărbat. După ce a comis crima, acesta a dispărut și nimeni nu știe dacă este viu sau mort. Cele întâmplate sunt încă puse sub semnul întrebării, pentru că nimeni nu are o explicație clară despre motivele din spatele tragicului eveniment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: