Redactia.ro
Home » Știri » Ingredientul pe care să-l adaugi în mașina de spălat ca să ai cea mai curată și parfumată lenjerie. Sigur îl ai și tu în bucătărie

Ingredientul pe care să-l adaugi în mașina de spălat ca să ai cea mai curată și parfumată lenjerie. Sigur îl ai și tu în bucătărie

otet masina de spalat

Cine nu și-ar dori să se culce seara într-o lenjerie de pat curată, călcată și parfumată? Din păcate, lenjeria de pat spălată în mașină tinde să se șifoneze foarte mult și necesită călcare pentru a arăta bine. Totuși, există un truc simplu pe care îl poți folosi pentru a evita această neplăcere. Iată cum te poți bucura oricând de o lenjerie de pat curată și parfumată!

Ingredientul pe care să-l adaugi în mașina de spălat atunci când speli lenjeria de pat

Dacă adaugi o singură linguriță dintr-un produs pe care îl găsești deja în casă în mașina de spălat, vei preveni șifonarea cearceafurilor și vei contribui la întreținerea mașinii de spălat. Dacă te confrunți cu dificultăți la călcatul cearceafurilor, noi vă spunem că există o soluție simplă și la îndemână în bucătărie. Acest ingredient miraculos este otetul alb, care poate fi utilizat ca alternativă naturală la balsamul de rufe și poate îmbunătăți semnificativ procesul de călcare a cearceafurilor.

Oțetul alb poate fi un aliat excelent în îngrijirea și întreținerea lenjeriei de pat, deoarece poate ajuta la redarea culorii și aspectului vivace a hainelor și a altor țesături. Adăugarea de oțet alb în mașina de spălat este sigură pentru piele și este o opțiune excelentă pentru persoanele care sunt sensibile sau au diferite alergii la substanțele chimice prezente în balsamurile clasice pentru rufe.

Lenjeria de pat trebuie spălată la o anumită temperatură pentru a-și păstra calitatea țesăturii

Atunci când spălăm lenjerie de pat trebuie să avem în vedere anumite lucruri pentru a nu strica calitatea țesăturii. Spre exemplu, lenjeria de pat din in ar trebui să fie spălată la o temperatură de 40 până la 60 de grade Celsius, în timp ce cea din flanel ar trebui să fie spălată la cel mult 40 de grade Celsius pentru a rămâne moale.

Pentru a evita deteriorarea fibrelor sau decolorarea nu se recomandă uscarea lenjeriei de pat în uscător. Cel mai bine este să le usuci în aer liber, după ce le-ai scuturat bine și le-ai pus pe un suport pentru rufe. Dacă vremea nu permite acest lucru, așează-le într-o cameră bine aerisită pentru a nu căpăta un miros neplăcut.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini