Redactia.ro
Home » Știri » Inițiativă eco din partea Metrorex. Cartele gratis în schimbul PET-urilor. Care sunt stațiile unde vei putea face „tranzacția”

Inițiativă eco din partea Metrorex. Cartele gratis în schimbul PET-urilor. Care sunt stațiile unde vei putea face „tranzacția”

Momente de panică la stația de metrou Eroii Revoluției

Schimbări majore în cadrul Metrorex! Proiectul cu care au reușit să fie apreciați de Bucureșteni. Cu ce condiție cetățenii vor primi cartele gratis.

Metrorex oferă cartele gratis la schimbul PET-urilor. În ce stații vei putea face asta

Oficialii Metrorex au venit cu un proiect interesant pentru cei care călătoresc cu metroul. Aceștia au demarat campania prin care vei primi un bilet gratis de metrou dacă vei da la schimb cinci PET-uri. Directorul Metrorex a anunțat faptul că a descoperi o metodă unică de colectare a deșeurilor, iar acest proiect va intra în vigoare de la data de 2 august. Momentan aceast „schimb” se va putea face doar în două stații de metrou, mai precis Dimitrie Leonida şi Pipera, adică pe linia albastră. Proiectul se va desfășura în perioada 2-20 august. Rămâne de văzut cât de entuziasmați vor fi bucureștenii de inițiativa lui Ștefan Paraschiv, având în vedere scumpirea biletelor de metrou.

Metrorex lansează „PET=BILET”, campania premieră ce are ca scop atât încurajarea colectării şi reciclării deşeurilor, cât şi creşterea interesului cetăţenilor pentru călătoria cu metroul – transport ecologic, nepoluant.„, a fost o parte din comunicatul celor de la Metrorex cu privire la noul proiect demarat.

Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic.„, a fost mesajul transmis de către Ştefan Paraschiv, directorul general al Metrorex.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: