Redactia.ro
Home » Știri » Înmormântare Emi Pian. Cortegiul funerar s-a pornit de la primele ore ale zilei

Înmormântare Emi Pian. Cortegiul funerar s-a pornit de la primele ore ale zilei

GALERIE FOTO (13) inmormantare emi pian

Celebrul interlop din capitală, Emi Pian a murit luni seară. Astăzi, duminică, la primele ore ale dimineții, Emi Pian a fost condus pe ultimul drum. Familia și cunoscuții s-au adunat pentru a asista la cortegiul funerar.

UPDATE 09.08.2020, ORA 8:33

Emi Pian este condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a ajuns deja la biserica din Rahova, acolo unde preoții au organizat o slujbă de pomenire.

Funeraliile lui Emi Pian s-au desfășurat în mare secret, pentru a evita curioșii. Aproximativ 100 de persoane s-au adunat pentru a-l conduce pe Emi Pian pe ultimul drum. Imediat după slujba de înmormântare, cortegiul funerar se va îndrepta spre locul de veci, din cimitirul Tudor Vladimirescu din Rahova.

Familia a făcut apel ca toți cei care l-au iubit pe Emi Pian să-l aștepte la cimitir, pentru a-și putea lua la revedere.

Înmormântare Emi Pian. Regretatul interlop va fi condus pe ultimul drum duminică

Emi Pian va fi condus pe ultimul drum duminică, la ora prânzului. La înmormântarea liderului clanului Duduianu se așteaptă un număr impresionant de oameni. De aceea, autoritățile au detașat mai multe forțe de ordine, pentru a se asigura că totul va decurge normal și fără incidente.

UPDATE 16:00 MENIUL DE PRIVEGHI

Potrivit jurnalistilor ROMANIA TV, meniul servit zi de zi la priveghi se ridica la 5.000 de euro. Astfel, în doar 4 zile, familia a scos din buzunar 20.000 de euro doar pentru mâncare. Pe masa invitatilor se regasesc preparate din carne, fructe de mare, dar si produse de post.

UPDATE 15:00 Tatăl lui Emi Pian nu este eliberat din închisoare

La acest moment, nu se știe dacă tatăl interlopului decedat va participa sau nu la înmormântare. Nicolae Duduianu era închis la Penitenciarul Jilava, însă zilele acestea a fost trasferat către Jilava pe fondul unor probleme de sănătate mai vechi. Din primele informații, familia a depus o cerere de eliberare, însă ar fi fost respinsă.

Casa lui Emi Pian, împânzită de mesaje îndoliate

La acest moment, casa bărbatului este loc de pelerinaj pentru toți cei care l-au cunoscut. Sute de cunoscuți s-au prezentat la priveghi pentru a-și lua la revedere de la Emi Pian. Cu ei au adus coroane de flori impresionante, care ulterior au fost arborate pe gradul vilei din Rahova. Tot pe grad stau puse și mai multe imagini cu regretatul interlop, în amintirea sa.

Numărul impresionant de persoane în fața casei lui Pian

Primele imagini de la fața locului au împânzit internetul. Celebrul interlop a fost adus direct de la morga spitalului în reședința lui din Rahova. Acolo l-au așteptat familia și cunoscuții. Se aproximează că sunt în jur de 1000 – 2000 de persoane la fața locului.

Imaginile de pe internet au stârnit interesul oamenilor. Un număr impresionant de persoane îi plâng moartea. Mai mult, oamenii se plâng de fluxul mare de comentarii care afectează calitatea imaginilor. Aproximativ 8000 de oameni s-au uitat la videoclip în timp real.

Care este reacția oamenilor

„Bai prosti și inculți mai sunteți uni , cum sa comentați așa bai când aici e un necaz o familie îndurerată !? .. nu mai scrieți ca se întrerupe”
„Se blockeaza nu mai trimiteti mesajeww”
„Nu mai dati likeuri ca se blochează”
„Offfffff dumnezeu să-l ierte în pace mare durere doamne sa ai milă de puii lui”
„Durera mare sa perzi pe cineva drag dumnzu sa al ierte”

Nu toți urmăritorii au fost de acord cu manifestările oamenilor de la vila din Rahova. Au protestat faptul că nu se respect normele de distanțare și oamenii nu poartă masca de protecție. Poliția a încercat să gestioneze situația.

„Ce e acolo punti-va masca.”

O răfuială între clanuri i-a adus sfârșitul. Moartea violentă i-a fost provocată de o rană în femur. A juns în viață la spital, da medicii nu l-au mai putut salva. Tatăl lui Emi Pian este închis la Penitenciarul din Rahova, chiar vizavi de reședința familiei Duduianu. Nu se știe dacă, în acest moment, va avea permisie de a părăsi penitenciarul pentru a participa la înmormântarea fiului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: