Redactia.ro
Home » Monden » Inspectorii ANAF i-au pus gând rău Larisei, fosta soție a lui Marian Drăgulescu: „Nu am niciun fel de emoție”

Inspectorii ANAF i-au pus gând rău Larisei, fosta soție a lui Marian Drăgulescu: „Nu am niciun fel de emoție”

Inspectorii ANAF i-au pus gând rău Larisei Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Iată detaliile!

Ce tarife are Larisa pe OnlyFans

Tariful Larisei Drăgulescu este demn de invidiat de celelalte modele de pe platforma online! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu scoate sume enorme OnlyFans,  motiv pentru care inspectorii ANAF i-au pus gând rău!

„Tariful pentru o lună este de 9,99 dolari. Larisa Drăgulescu face și reduceri pentru clienții fideli, motiv pentru care oferă o reducere de 15% pentru un abonament de trei luni, 30% reducere pentru unul de șase luni și 45% reducere, pentru un abonament de un an”, potrivit Cancan.

Larisa Drăgulescu nu se teme de inspectorii ANAF

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu susține că nu se teme de controalele inspectorilor ANAF:

„Nu am niciun fel de emoție pe treaba asta anunțată de cei de la ANAF. Eu sunt cu taxele si impozitele plătite la zi. Nu fac niciodată chestiuni de genul ăsta, cum ar fi să uit să-mi plătesc datoriile la stat.

Tocmai de aceea am angajat o contabilă care se ocupă de administrarea câștigurilor și impozitelor pe care le am de plătit și totul decurge foarte bine”, a declarat aceasta conform sursei citate.

Larisa Drăgulescu, în lacrimi. Clipele cumplite prin care a trecut din cauza soacrei: „Familia lui Marian nu a fost de acord cu mine niciodată.

Larisa și Marian Drăgulescu au fost căsătoriți timp de 3 ani, din anul 2006 până în 2009, dar despărțirea lor a fost cu mare scandal. Larisa l-a acuzat pe gimnast că a bătută cu bestialitate. Invitată în emisiunea „În oglindă”, Larisa Drăgulescu a povestit despre momentele dificile din relația cu Marian Drăgulescu. În urmă cu câteva luni, gimnastul a recunoscut în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, momentele violete din relația cu mama copiilor lui. Larisa a declarat că familia fostului soț nu a fost de acord cu ea, iar mama lui Marian i-ar fi blestemat fetița, care a avut probleme cu auzul. După ce a născut băiețelul, mama sportivului a venit în vizită la nora sa, dar a izbucnit un adevărat scandal.

„Familia lui nu a fost niciodată de acord cu mine. Eu eram un nimeni de la Reșița și nu meritam să fiu lângă băiatul lor, așa mi se și spunea. Mama lui îmi spunea: «Ar trebui să iei o piatră în gură că stai cu fiul meu». Erau foarte jignitoare pentru mine. Mă simțeam foarte prost, mai ales că aveam 19 ani și eram foarte sensibilă. Ce a fost cel mai grav a fost faptul că «Dacă tu faci copilul acesta, să dea Dumnezeu să fie surd». Asta a fost… Îmi vine să plâng. Ăsta a fostul lucrul care m-a afectat foarte tare. În acel moment nu am crezut că asta se poate și întâmpla cu adevărat. Timp de doi ani de zile nu am știut că fetița mea s-a născut fără auz. Acum eu nu știu… Nu am crezut în blesteme niciodată și nici acum nu cred, dar așa s-a întâmplat. Am aflat după aproape doi ani că fetița mea nu aude. (…) Am avut un șoc.”, a spus Larisa.

Larisa, momente tensionate cu fosta soacra

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a declarat că au existat multe momente tensionate între ea și mama gimnastului. Mai mult, Larisa a declarat că a avut intenția de a-și lovi soacra. Aceasta a declarat că de atunci nu a mai comunicat cu familia lui Marian:

„I-am reproșat că din cauza ei fetița mea nu aude. Atunci lucrurile au degenerat într-un scandal foarte urât. Am luat o cană și am avut intenția de a o lovi pe soacra mea. O uram. Nu mai voiam să o văd. Mama mea când a văzut că vreau s-o lovesc a sărit în fața ei și nu știu cum, dar și-a tăiat tendoanele. S-a accidentat destul de rău și… îmi e destul de greu să vorbesc despre lucrurile astea.”, a povestit Larisa Drăgulescu, în emisiunea „În Oglindă”.

 

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: