Redactia.ro
Home » Știri » Inspectorii de la Registrul Auto Român au rămas șocați! Ce au putut să descopere la mai multe mașini este de neimaginat

Inspectorii de la Registrul Auto Român au rămas șocați! Ce au putut să descopere la mai multe mașini este de neimaginat

Caz șocant! La asta nu te-ai fi gândit niciodată. Tot mai mulți români care nu au o situașie financiară care să le permită tunarea mașinilor găsesc metode mai ieftine pentru a face asta. Inspectorii de la Registrul Auto Român au rămas fără cuvinte când au găsit ceva neobișnuit sub o mașină.

Ce au putut găsi inspectorii de la Registrul Auto Român sub o mașină

Tot mai mulți români iubitori de mașini, dar care nu își permit tunarea acestora apelează la stategii ciudate. Inspectorii de la Registrul Auto Român și-au pus mâinile în cap după un control în București. Aceștia au găsit la mai multe mașini burlane montate în locul țevilor de eșapament. Acest lucru este foarte periculos atât pentru conducători, cât și pentru cei din jur. Inspectorii au aplicat măsurile necesare pentru a evita acest lucru să se mai întâmple și desigur pentru a opri proprietarii acestor mașini să mai circule pe străzi.

Ce au transmis inspectorii de la Registrul Auto Român

Inspectorii de la Registrul Auto Român au transmis un comunicat prin care precizează faptul că  în București au fost verificate 40 de autovehicule, iar 75% prezentau deficiențe majore și/sau periculoase.  În ceea ce privește municipiul Ploiești, dintre cele 15 autovehicule controlate, 47% aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase. Iar 34% erau neconforme cu privire la emisiile poluante.

Știm că sunteți deranjați de zgomotul puternic produs de unele autovehicule care poluează fonic peste măsură, mai ales în timpul nopții, iar Registrul Auto Român intensifică acțiunile de control care au ca scop identificarea acelor mașini și motociclete care au modificări neconforme la sistemul de reducere a zgomotului.

În weekend, alături de polițiștii rutieri, în București au fost verificate 40 de autovehicule. 75% prezentau deficiențe majore și/sau periculoase. Jumătate dintre vehiculele verificate aveau neconformități în ceea ce privește emisiile poluante (chimice și fonice). În municipiul Ploiești, dintre cele 15 autovehicule controlate, 47% aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase, iar 34% erau neconforme cu privire la emisiile poluante. În urma celor două acțiuni, polișiștii rutieri au retras 34 de certificate de înmatriculare și au aplicat 38 de sancțiuni contravenționale. 

Certificatul de înmatriculare reținut pentru deficiențe tehnice poate fi recuperat în urma reinspectării autovehiculului. Activitate prin care se certifică remedierea defecțiunilor constatate cu ocazia controlului în trafic. Demersul este posibil doar la reprezențantele Registrului Auto Român din întreaga țară.„, au transmis inspectorii RAR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: