Redactia.ro
Home » Știri » Instagram face noi schimbări. Ce modificări vor vedea utilizatorii începând cu luna februarie

Instagram face noi schimbări. Ce modificări vor vedea utilizatorii începând cu luna februarie

instagram

Utilizatorii platformei Instagram vor observa curând o modificare îm modul de funcționare a aplicației. O anumită funcţionalitatea va dispărea în curând din Instagram, iar în locul acesteia va apărea butonul pentru realizarea noilor postări.

Instagram își schimbă interfața

Instagram a început să testeze o nouă interfață pentru aplicația mobilă a aplicației. Cea mai mare modificare pe care o vor sesizza utilizatorii este dispariția secțiunii Shopping. Încă din cursul anului trecut, compania își anunța intenția de a renunța la aceasta pentru a adopta o nouă strategie de monetizare.

Ca urmare a dispariției secțiunii de Shopping, va avea loc o reorganizare a barei de butoane din partea de jos a ecranului. În locul butonului pentru Shopping, va fi plasat butonul de la Reels, iar în locul în care este în prezent butonul Reels va fi readus butonul de compunere a postărilor noi, informează compania.

Instagram a fost lansat în anul 2010

Noua interfață va fi implementată undeva în cursul lunii februarie, conform comunicatului emis de către reprezentanții Instagram.

Instagram este o aplicație de socializare care a fost lansată în 2010 de Kevin Systorm și Mike Krieger.

Realizată pentru partajarea fotografiilor și videoclipurilor direct de pe un smartphone, aplicația Instagram a fost cumpărată de Facebook în 2012.

Instagram este una dintre cele mai utilizate rețele sociale în comunicarea companiilor cu consumatorii. Conform datelor publicate, există 25 milioane de conturi de business pe Instagram, iar peste 80 % dintre utilizatorii de Instagram de la nivel mondial urmăresc cel puțin un astfel de cont.

63% dintre utilizatori intră pe Instagram cel puțin 1 dată pe zi, 42% dintre ei accesează platorma o dată pe zi, în timp ce doar 16% se loghează mai puțin de 1 dată pe săptămână.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini