Redactia.ro
Home » TV » Insula Iubirii 6 mai 2019. Mari surprize în această ediție

Insula Iubirii 6 mai 2019. Mari surprize în această ediție

GALERIE FOTO (6) Totul despre Insula Iubirii sezonul 5

Insula Iubirii sezonul 5, cel mai urmărit reality-show de la Antena 1, pune la încercare relațiile unor noi cupluri. Insula Iubirii este locul unde se dă cel mai greu test al fidelității. În noul sezon Insula Iubirii, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor.

Episodul 1 Insula Iubirii

Insula Iubirii 6 mai 2019. Noul sezon Insula Iubirii a început cu declarații de dragoste, săruturi pasionale și promisiuni între concurenți. Dar și cu ironii și jigniri la adresa cuplului Aurel și Diana. Cei doi concurenți, care au mai participat la emisiune, alături de alți parteneri, au ignorat camera de filmat și s-au angajat într-o scenă de amor. Ediția s-a încheiat cu o alarmă. Aceasta a semnalat prima picare în ispită, după ce s-a văzut un conflict mocnit între două femei. Episodul 1 s-a încheiat într-o notă de suspans pentru telespectatori. toată lumea se întreba cui îi va aduce alarma vești proaste.

Citește și: Geanina de la Insula Iubirii schimbată total de operațiile estetice. Nu o mai recunoști!

Episodul 2 Insula Iubirii

Insula Iubirii 6 mai 2019 Încă dn episodul 2 Insula Iubirii, sezonul 5, telespectatorii au avut parte de un moment exploziv. Episodul doi a adus răspunsul mult așteptat. Denisa a fost ghinionista pentru care a sunat alarma. Adrian, bărbatul care a venit în competiție cu iubita lui, cu care era împreună de 5 ani și pe care mărturisea că vrea să o ia de soție, a căzut în ispită. Astfel, după ce i-a mărturisit că ”sexul este totul pentru el într-o relație”, Adrian și ispita Maria au renunțat la inhibiții. Acest lucru a făcut ca alarma să sune pentru prima dată pe insula fetelor.

Insula Iubirii 6 mai 2019. Din 1.500 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al cincilea sezon Insula iubirii, au fost alese patru cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate!

Citește și: Insula iubirii 29 aprilie 2019 – cine cade in ispita

Cine sunt concurenții Insula Iubirii sezonul 5?

Teodora (34 de ani) și Eusebiu (37 de ani) au o relație de un an, dar sunt cel mai matur cuplu din acest sezon și au surprins echipa cu dezinvoltura lor. Cei doi susțin că au încredere unul în celălalt, dar își doresc ”să vadă adevărata față a celuilalt”.

Citește și: Prin ce a trecut Diana de la „Insula iubirii”. Tânăra a vrut să se sinucidă

Denisa (21 de ani) și Adrian (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii – Cine este și cum arăta în urmă cu câțiva ani

Insula Iubirii 6 mai 2019. Geanina (20 de ani) și Costas (28 de ani) sunt împreună de aproape doi ani. Tânăra mărturisește că acesta este bărbatul vieții ei. ”Femeia care ar putea să mi-l ia ar trebui să fie puternică, deșteaptă, pentru că așa m-a făcut pe mine să fiu, asta își dorește”. A mărturisit Geanina, cunoscând dorințele partenerului său. ”Ce poate să aibă o ispită? Atâta timp cât am acasă ce îmi trebuie, pentru ce să risc?”, susține Costas la începutul testului de pe tărâm thailandez.

Citește și: Începe noul sezon din Insula Iubirii! Ce s-a întâmplat cu foștii concurenți

Aurel și Diana. Insula Iubirii a întâmpinat în Thailanda și un cuplu neașteptat! În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază. Dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit. Ei au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

Citește și: Ionuț Gojman, reacție despre glumele proaste făcute pe seama lui

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: