Redactia.ro
Home » Știri » Intervenția rapidă a trei polițisti din București a salvat viața unui pensionar de 94 de ani, blocat în apartamentul care luase foc. Bătrânul le-a mulțumit, cu lacrimi în ochi, că i-au salvat viața

Intervenția rapidă a trei polițisti din București a salvat viața unui pensionar de 94 de ani, blocat în apartamentul care luase foc. Bătrânul le-a mulțumit, cu lacrimi în ochi, că i-au salvat viața

politisti

Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe pagina de Facebook a instituției un clip video realizat la una dintre cele mai recente intervenții ale Poliției Capitalei. Trei polițiști au intervenit prompt, iar rapiditatea cu care au acționat a făcut diferența între viață și moarte. Datorită profesionalismului lor și a vitezei de reacție, un bătrân de 94 de ani este încă în viață și-și poate ține nepoții în brațe. Iată povestea emoționantă.

Intervenție de urgență într-un bloc din Capitală. Un bătrân de 94 de ani, blocat în apartamentul care luase foc

Anunțul făcut de dispecer a fost unul scurt. El i-a anunțat pe polițiști că un incendiu a fost declanșat în apartamentul unui bloc din București. Doi agenți, pe nume Florin și Leonard au ajuns primii la fața locului și au constatat că de sub ușă ieșea, într-adevăr, un fum dens negru. Cu ajutorul unui alt coleg care a sosit rapid, au reușit să spargă ușa în doar câteva secunde.

Unul dintre polițiști a pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul de 94 de ani căzut pe jos, în stare de panică. L-a scos pe holul blocului unde i-a fost acordat primul ajutor. Bătrânul a izbuncit în lacrimi și le-a mulțumit că i-au salvat viața. Pensionarul a fost ulterior preluat de către un echipaj de Ambulanță și dus la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare și a-i fi evaluată starea de sănătate.

Cine sunt cei trei polițiști care au salvat viața unui bătrân de 94 de ani

Leonard, Florin, Georgian și Mihai, ei sunt polițiștii datorită cărora un om trăiește. Toți sunt colegi la secția 13 din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municpiului București.
Datorită lor bătrânul de 94 de ani este astăzi în viață și se poate bucura în continuare de timpul petrecut în compania nepoților. Gestul lor a fost povestit pe pagina de Facebook a MAI. Internauții au fost impresionați de curajul de care au dat dovadă cei trei tineri polițiști și le-au transmis felicitări pentru intervenția promptă, care a făcut diferența dintre viață și moarte.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: