Redactia.ro
Home » Monden » Întreaga poveste a Ancai Molnar! Soțul a povestit despre drama tinerei moarte la doar 35 de ani

Întreaga poveste a Ancai Molnar! Soțul a povestit despre drama tinerei moarte la doar 35 de ani

Anca Molnar, cunoscută drept unul dintre cei mai talentați make-up artiști din România, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă pe 11 iunie, la vârsta de doar 35 de ani. Tânăra, care era și mămică, a lăsat în urmă un soț și un băiat, Patrick, devastând întreaga familie și comunitatea de prieteni și clienți care o apreciau enorm.

Lupta Ancăi Molnar cu boala

Anca Molnar a aflat în urmă cu un an că suferă de o tumoare pe creier, moment în care viața ei a luat o turnură dramatică. Tânăra a primit vestea cu un curaj incredibil, menținându-și optimismul și zâmbetul molipsitor în fața unei diagnostice devastatoare. Anca a trecut prin două operații pe creier, ambele efectuate în Turcia, și a urmat numeroase tratamente sperând la o vindecare.

Important e să nu lași să te doboare nici măcar o boală, ci să o accepți. Important e să o accepți, dar să mergi mai departe pentru că ai așa oameni munți în viața ta încât e păcat să o risipești”, spunea Anca Molnar, la câteva zile după ce a primit diagnosticul.

Anca nu a risipit nici măcar un strop din viața ei, ci a trăit-o intens și plină de speranță, luptând din toate puterile să se vindece și să rămână alături de familia ei. Claudiu Molnar, soțul ei, i-a fost alături în fiecare moment, oferindu-i suportul emoțional și moral necesar în această luptă dificilă.

Sprijinul celor dragi și mesajele de adio

Pe toată durata luptei sale, Anca a fost susținută de prieteni și de o comunitate care a contribuit financiar și moral la tratamentele ei costisitoare. Chiar și în cele mai grele momente, Anca a continuat să își filmeze călătoria și să împărtășească cu urmăritorii săi experiențele prin care trecea, menținându-și optimismul și zâmbetul caracteristic.

Gata! Plecăm acasă… astăzi plec acasă”, spunea Anca după ce și-a încheiat tratamentele în Turcia. Din păcate, boala a recidivat rapid și într-o formă mai agresivă, luând-o din această lume mult prea devreme.

Claudiu Molnar a postat pe pagina sa de Facebook întreaga poveste a soției sale, evidențiind curajul și determinarea acesteia. Ultimul mesaj al Ancăi, transcris de soțul ei pe pagina ei de Instagram, a fost de-a dreptul emoționant, reflectând dragostea ei pentru viață și pentru cei dragi.

Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața. Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin.

Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar, am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, a fost ultimul mesaj lăsat de Anca Molnar.

Mesajul soțului

Îți spunem adio, iubirea noastră! Ne-ai dat cei mai frumoși ani din viață. Ai făcut din noi bărbați puternici, care nu te vor uita niciodată.
Ne rugăm să ne veghezi mândră din ceruri! Eu și rodul iubirii noastre, Patrick îți spunem azi adio! Îți mulțumim că ai luptat atat de mult pentru noi. Pleci doar dintre oameni dar nu și din inimile noastre! Zbor lin, iubita mea! Iubita noastră…🕊️
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: