Redactia.ro
Home » Știri » Inventivitate la cote maxime! Primăria sectorului 6: „Hai la recenzare în costum de baie!”

Inventivitate la cote maxime! Primăria sectorului 6: „Hai la recenzare în costum de baie!”

Primarul sectorului 6 a dat dovadă de inventivitate la cote maxime! Acesta a venit cu o idee nemaipomenită pentru bucureșteni. Cei care nu și-au făcut recensământul până acum, o pot face până duminică 24, iulie într-un mod inedit! Iată toate detaliile! 

Primarul sectorului 6: „Hai la recenzare în costum de baie!”

Primarul sectorului 6 a transmis pentru bucureșteni un mesaj surprinzător și inovativ! Iată că pe parcursul acestui weekend 23 iulie-24 iulie, vă puteți face recenzarea îmbinată cu plăcerea. 

Dacă mergeți la o bălăceală, la ștrandurile din sectorul 6, primarul vă îndeamnă să nu vă uitați buletinul acasă, deoarece în toate aceste locații ale sectorului 6 ,veți putea, între orele 9:00-20:00, face recenzarea, dar doar dacă sunteți client al ștrandului respectiv. 

Sloganul campaniei primarului sectorului șase este: „Hai la recenzare în costum de baie!”

  „Dacă ieși în weekend la bălăceală, la ștrandurile din #Sectorul6, nu uita acasă buletinul! Te primim în slip sau costum de baie să te recenzezi la unul dintre cele două puncte fixe pe care le deschidem. Sub sloganul „Hai la recenzare în costum de baie!”, acestea vor fi funcționale sâmbătă și duminică, între orele 9.00-20.00. Le-am amenajat și sunt semnalizate prin săgeți.Te poți recenza la ștrand doar dacă ești client!”, a fost mesajul transmis de către primărie, relatează Click!. 

Românii riscă amenzi la Recensământ 2022

Suntem în faza finală a perioadei în care putem transmite recensământul în mod online, ultima zi care putem completa formularele fiind 15 mai. Colectarea datelor de la cei care nu au completat formularele de recensământ se vor face de scătre recenzori, prin interviuri faţă în faţă, până pe 24 iulie 2022.

„Recensământul 2022 se referă la populația rezidentă care trăiește pe teritoriul României. Datele obținute sunt folosite pentru politici publice naționale și locale, cum este în cazul alegerilor, dar şi în activități administrative sau de cercetare

Recensământul oferă statistici importante precum: structura demografică și socio-economică a populației, gospodării, fond locativ, condiții de locuit și clădirile în care sunt situate locuințele”, potrivit aceleași surse.

Persoanele care vor refuza să ofere detaliile recensământului riscă o amendă cuprinsă între 1.000 de lei și 3.000 lei. Amenzile nu sunt mici raportându-ne la salariile și pensiile mici din România. 

În ce condiții puteți fi sancționați dacă nu furnizați detaliile aferente recensământului

Amenzile pot fi aplicate doar în anumite condiții și există trei scenarii: 

„Primul se referă la momentul în care cetățenii discută cu recenzorii și refuză să ofere datele personale.

Următoarele două condiții în care puteți primi amenzi la recensământ 2022 fac referire atât la faza online, cât și la cea bazată pe interviuri. Astfel, dacă răspunsurile vor fi incomplete sau greșite, sunteți din nou pasibili de amenzi”, conform aceleași surse.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: