Redactia.ro
Home » Știri » Inventivitatea infractorilor nu are limite! Ce au putut găsi polițiștii brazilieni într-un sicriu întrece orice imaginație

Inventivitatea infractorilor nu are limite! Ce au putut găsi polițiștii brazilieni într-un sicriu întrece orice imaginație

politisti cu sicriu brazilia

Situație nemaivăzută pentru patru polițiști brazilieni. Oamenii legii au oprit un dric care, în teorie, ar fi transportat un sicriu gol. Au rămas fără cuvinte atunci când au văzut ce conținea, în realitate, sicriul.

Șoferul mașinii funerare a încercat să-i mintă pe polițiști

Polițiștii au oprit pentru un control de rutină un dric care transporta, conform șoferului de 27 de ani, un sicriu gol. Oamenii legii nu au crezut povestea tânărului care dădea mici semne de agitație, așadar au decis să deschidă sicriul. Au trecut la verificări intense și, nu mică le-a fost mirarea, atunci când au dat peste 50 de kilograme de cocaină!

Șoferul care a încercat să-i păcălească pe polițiști a fost arestat pentru trafic de droguri, iar în prezent își așteaptă sentința. El riscă să petreacă luni bune în spatele gratiilor pentru fapta sa.

50 de kilograme de cocaină erau ascunse în sicriu

„La apropierea autovehiculului, șoferul a fost întrebat dacă în mașină se află un sicriu și a răspuns că da, așa că s-a cerut documentarea asupra decedatului. În acest moment șoferul a spus că transporta doar un sicriu gol. Întrebat. de ce ar duce un sicriu gol din Sao Paulo la Belo Horizonte, acesta a devenit foarte nervos și nu știa cum să răspundă. Când sicriul a fost inspectat, poliţiştii şi-au dat seama că era prea greu pentru a fi gol și când l-au deschis au găsit 50 de kilograme de droguri. După descoperire, șoferul a mărturisit că a luat drogul în Sao Paulo și intenționa să-l livreze la Belo Horizonte”, se arată în comunicatul transmis de către Poliția din Sao Paulo.

Cocaina este un drog stimulant puternic, care provoacă dependențăobținut din frunzele plantei cocaoriginară din America de Sud. În timpuri străvechipopulația nativă a Americii de Sud folosea coca în scopuri religioase și medicale, pentru a combate oboseală, foamea și a spori rezistența la efortul fizic. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini