Redactia.ro
Home » Știri » Ioan a oferit tuturor o lecție de viață! A găsit un portofel plin cu bani și n-a stat prea mult pe gânduri. La ce gest a recurs bărbatul

Ioan a oferit tuturor o lecție de viață! A găsit un portofel plin cu bani și n-a stat prea mult pe gânduri. La ce gest a recurs bărbatul

Lecție de viață oferită de un bărbat din județul Alba! Autoritățile au ținut să-l felicite pe Ioan, cel care a găsit un portofel plin cu bani, în parcarea unui supermarket. Gestul la care a recurs bărbatul, i-a emoționat pe toți.

Cum s-a întâmplat totul

Ioan Furdui, un bărbat în vârstă de 45 de ani din județul Alba, a dat dovadă de multă omenie și de un caracter de milioane, după ce a găsit un portofel cu peste 2.000 de lei, în parcarea unui centru comercial. Bărbatul nu a stat nicio clipă pe gânduri și s-a dus direct la secția de poliție a orașului Câmpeni, pentru a-l preda. Oamenii legii au rămas impresionați de gestul bărbatului și au ținut să-I mulțumească public.

Un bărbat din comuna Sohodol a predat poliţiei suma de 2.086 de lei, pe care a găsit-o în parcarea unui supermarket din Câmpeni. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Furdui Ioan felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Ce au transmis oamenii legii

La data de 27 iulie 2022, la Poliția Orașului Câmpeni s-a prezentat domnul Furdui Ioan, de 45 de ani, din comuna Sohodol, care a predat suma de 2.086 de lei. Bărbatul a declarat că a găsit banii în parcarea unui supermarket din orașul Câmpeni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că banii aparțin unui grup de turiști din București, cărora le-au fost restituiți, a transmis IPJ Alba. Polițiștii îi adresează, în mod public, felicitări domnului Furdui Ioan, care a dat dovadă de un spirit civic desăvârșit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro