Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: „Mă duc la poliție”. Cum a reacționat Cristian Boureanu

Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit: „Mă duc la poliție”. Cum a reacționat Cristian Boureanu

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu, are probleme cu fostul iubit. Tânăra declară că fostul partener o hărțuiește fără încetare, după ce nu ar accepta despărțirea. Lucrurile nu s-au liniștit nici după intervenția fostului politician. 

Ioana Boureanu, hărțuită de fostul iubit

Ioana Boureanu a povestit în timpul unei transmisiuni live pe contul de Tik Tok ce probleme are cu fostul iubit. Băiatul ar fi sunat-o pe tânără în timp ce era în direct cu prietenii săi, motiv pentru care aceasta a decis să facă publică povestea.

Ioana Boureanu, fiica lui Cristian Boureanu în vârstă de 19 ani, s-a despărțit de iubit, însă acesta nu ar fi acceptat ușor despărțirea. Mai mult, băiatul ar fi chiar insistent, în ciuda dorinței tinerei de a continua relația. Cristian Boureanu ar fi intervenit și s-ar fi certat cu tânărul la telefon, însă acțiunea nu a avut rezultatul dorit. Pentru a scăpa de hărțuire, Ioana Boureanu este decisă să meargă chiar și la poliție. Pentru a-și continua live-ul de pe Tik Tok, Ioana și-ar fi dat telefonul pe modul Avion.

„Am scăpat, gata! Nu mai are cum să mă sune fraierul.’, a transism Ioana.

„Nu ai de ales decât să îl înjuri.’, a sfătuit-o urmăritor.

„Degeaba, crede-mă. Am încercat orice, absolut orice. S-a certat și tata la telefon, am zis că mă duc la poliție. Nicio șansă, n-am cum să scap de el. Imposibil.’, a fost replica fiicei lui Cristian Boureanu.

 

Cristian Boureanu și fiica lui, scandal în stradă

Ioana Boureanu și tatăl său au fost implicați, în repetate rânduri, în diferite scandaluri. În urmă cu patru ani, fostul deputat s-a ales cu un dosar penal după ce a fost implicat într-un conflict cu Ioana, în plină stradă.

Încercând să își ia fiica, pe atunci în vârstă de 15 ani și să o bage în amșină, aceasta a început să țipe că tatăl ei o omoară. Jandarmii care păzeau sediul unei ambasad au auzit strigătele Ioanei Boureanu și au hotărât să sune la cea mai apropiată secție de poliție. Ioana și tatăl ei au fost duși la secție, unde au avut de dat mai multe explicații cu privire la întregul incident.

,,M-a luat de păr. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea, a spus aceasta, care ar fi avut un smoc de par smuls din cap”, a povestit ea,  susținând că nu este prima dată când tatăl ei o lovește.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: