Redactia.ro
Home » Știri » „Ioana d’Arc” a Ucrainei, cea mai cunoscută lunestistă a țării, s-a căsătorit: „Am devenit soția unui militar!”. S-a fotografiat în rochie de mireasă, cu arma în mână

„Ioana d’Arc” a Ucrainei, cea mai cunoscută lunestistă a țării, s-a căsătorit: „Am devenit soția unui militar!”. S-a fotografiat în rochie de mireasă, cu arma în mână

GALERIE FOTO (2) „Ioana d'Arc” a Ucrainei, cea mai cunoscută lunestistă a țării, s-a căsătorit: „Am devenit soția unui militar!”. S-a fotografiat în rochie de mireasă, cu arma în mână

Evgeniya Emerald, cea mai cunoscută lunetistă din Ucraina, supranumită „Ioana d’Arc”, s-a căsătorit. Imaginile cu ea de la eveniment au devenit virale. Iată ce mesaj a transmis aceasta și de ce fotografiile cu ea au fost atât de apreciate în mediul online și nu numai.

„Ioana d’Arc” a Ucrainei, cea mai cunoscută lunestistă a țării, s-a căsătorit: „Am devenit soția unui militar!”. S-a fotografiat în rochie de mireasă, cu arma în mână

Evgeniya Emerald, cea mai cunoscută lunetistă din Ucraina, este supranumită „Ioana d’Arc”. Ea s-a măritat cu Eveniy Stypaniuk, militar în Forţele Armate ale Ucrainei.

Mirele a purtat, evident, uniformă militară, în timp ce mireasa a îmbrăcat o rochie albă, cu decolteu și o crăpătură adâncă pe picior. Nici voalul și nici buchetul de mireasă nu i-au lipsit, dar nici arma, tânăra fiind considerată un simbol al rezistenței ucrainene încă de la începutul războiului, potrivit Daily Mail. Pentru buchet, a ales spice de grâu.


„Ioana d’Arc” a Ucrainei și-a pus jacheta de militar pe umeri și s-a fotografiat alături de militarul ei iubit. În fotografii, ea apare stând picior peste picior, cu arma în mână, având o atitudine demnă.

Foto: Instagram

Cuplul s-a căsătorit pe 14 octombrie 2022, de Ziua Apărătorului Patriei, care a coincis și cu ziua de naștere a mirelui.

„Astăzi am devenit oficial soția unui militar. S-a întâmplat în prima linie și ne-a pozat generalul Forțelor Armate ale Ucrainei. Nu mi-am putut imagina o nuntă mai frumoasă! Aceasta este o zi specială – sunt mai multe sărbători. Vreau să îi felicit pe toți apărătorii țării. Slavă eroilor! Îl felicit și pe iubitul meu, pentru că astăzi este ziua lui. Acum, cu siguranță nu va uita niciodată data nunții sale”, a spus Emerald, conform unica.md.

De asemenea, la ceremonie au fost prezenți frații tinerilor, printre ei și fostul adjunct al poporului, Oleg Lyashko, care acum luptă în război pentru a-și apăra țara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: