Redactia.ro
Home » Monden » Ioana desființează toate acuzațiile aduse de Ilie! Soția fostului tenismen este în stare de șoc

Ioana desființează toate acuzațiile aduse de Ilie! Soția fostului tenismen este în stare de șoc

ioana ilie

Ioana Simion rupe tăcerea după ce soțul Ilie Năstase a acuzat-o de faptul că este de negăsit de o săptămână! Ioana a ținut să facă anumite clarificări și se arată șocată de speculațiile care au apărut pe seama sa. Ioana subliniază că nimic din cele apărute în spațiul public nu este adevărat.

Povestea de dragoste dintre Ilie și Ioana Năstase este una demnă de un film. Răsturnările de situație sunt la ordinea zilei. Ioana a scris un mesaj în care a explicat că acuzațiile aduse de Ilie sunt unele nefondate. Ea nu a dispărut nicăieri și, cu atât mai puțin, nu a fugit în lume cu averea fostului tensimen!

Ioana infirmă acuzațiile care îi sunt aduse

„În primul rândțin  va anunț  sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez,   aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 minutemașinile și locuința mea mi-au fost filmate.

Soțul meu a afirmat faptul  nu știe de mine, de mai bine de o săptămâna… lucru neadevărat, deoarece până luni ne-am aflat la ziua prietenei mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu. În cursul zilei de marțisoțul meu și-a luat un rucsac cu lucruri personale și a plecat fără mi spună unde, iar eu am rămas în locuința din Constanța.”,  a fost o parte din mesajul Ioanei.

Ioana nu a fugit cu averea lui Ilie

Ilie obișnuia  plece de acasă o perioada de câteva zile, fără  acesta  îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat  soțul meu  revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasându spre locuința din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidențial unde locuim.

Referitor la acuzațiile făcute asupra celor 2 milioane de euro,  sunt total neadevărate lucru care poate fi demonstrat în față organelor competențe dacă va fi necesar. Cu profundă dezamăgire, am fost nevoită  răspund acuzațiilor nefondate aduse de soțul meu.”, a fost mesajul Ioanei Simion.

Ioana Simion a dorit să divorțeze de Ilie, dar s-a răzgândit

Ioana Simion a dorit de două ori să intenteze divorț, însă de fiecare dată s-a răzgândit și a consiederat că Ilie merită o nouă șansă. Nici faptul că fostul tenismen a fost agresiv fizic și verbal cu ea nu a determinat-o pe Ioana să se separe definitiv de soțul ei. Nu este prima dată când disputele dintre Ilie și Ioana ajung în spațiul public. Se ceartă, se împacă, doar ei știu cu exactitate care este starea relației lor.

Ilie Năstase se află la cel de-al cincilea mariaj. Fosta căsătorie cu Brigitte Sfăt a ținut prima pagină a ziarelor. Și Brigitte avea multe reclamații la adresa lui Ilie, însă a avut nevoie de cinci ani de mariaj pentru a realiza că între ea și fostul sportiv nu poate fi vorba vreodată de conviețuire liniștită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: