Redactia.ro
Home » Monden » Ioana Tufaru a dezvăluit ce venituri lunare are familia sa. Nici ea și nici partenerul său nu au un loc de muncă stabil

Ioana Tufaru a dezvăluit ce venituri lunare are familia sa. Nici ea și nici partenerul său nu au un loc de muncă stabil

Fiica regretatei Anda Călugăranu, Ioana Tufaru, se confruntă cu probleme financiare. Perioada pandemiei nu a fost deloc blândă cu ea și cu partenerul său, Ionuț, alături de care are un băiețel. Cei doi au rămas fără muncă și se descurcă greu cu banii, însă din declarațiile recente ale acesteia pare că nu intenționează să-și găsească prea curând un job stabil.

Ioana Tufaru a dezvăluit ce venituri lunare are familia sa. Nici ea și nici partenerul său nu au un loc de muncă stabil

Ioana Tufaru se numără printre persoanele care au beneficiat de un mare ajutor din partea oamenilor din jur. După moartea regretatei sale mame, Anda Călugăreanu, cei care au admirat-o și au iubit-o au încercat din răsputeri să-i asigure fiicei sale un trai cât mai bun.

Cel mai mare sprijin l-a primit din partea lui Gigi Becali, care le-a oferit Ioanei și familiei sale o garsonieră în care să locuiască pe gratis. Acest gest al omului de afaceri i-a scutit de achitarea unei chirii costisitoare în București, precum și a întreținerii sau a facturilor.

Pandemia a reprezentat o încercare dificilă pentru cei mai mulți dintre români, care nu și-au mai putut desfășura activitatea profesională și au avut venituri scăzute. Este și cazul Ioanei Tufar, care în acest moment nu are un venit stabil. Nici Ionuț nu lucrează, însă reușesc să se descurce cu banii din ajutorul social și din drepturile de autor pentru muzica regretatei sale mame.

Ioana a mai mărturisit că nu-și caută de muncă în acest moment, căci reușește să-și întrețină familia cu veniturile pe care le are acum.

„Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală”, a dezvăluit Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Ioana Tufaru a jucat la Teatrul Evreiesc

Deoarece fiica Andei Călugăreanu și-a dorit să-i calce pe urme mamei sale, a primit sprijin în acest sens din partea Teatrului Evreiesc din București. Acolo a urcat pe scenă alături de actori, interpretând roluri mici în diferite spectacole.

În pandemie însă, acest lucru nu a mai fost posibil, din cauza restricțiilor și a măsurilor de prevenție,iar ea nu a mai putut să practice această meserie care-i era foarte dragă.

„Teoretic da, sunt încă acolo (n.r. la Teatrul Evreiesc), doar că nu putem juca pentru că nu avem voie, suntem prea mulți pe scenă! În general, ei aveau o problemă cu mine că vorbeam tare și îmi spuneau mereu să nu mai vorbesc tare, că ei nu sunt surzi, am multe amintiri trăite cu ei.”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: