Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac Jr. oferă un apartament drept recompensă. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui

Ion Țiriac Jr. oferă un apartament drept recompensă. Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia lui

Fiul lui Ion Țiriac a anunțat pe Instagram că oferă un apartament drept recompensă celui care celui care îl ajută să îi prindă pe escrocii online care se folosesc de numele familiei lui. Fiul marelui tenismen a adăugat că în total, românii au fost păgubiți cu cinci milioane de euro.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție!

Nu știm si nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele si imaginea noastră (…) Oferim un apartament aceluia care ne ajuta la arestarea lor! De asemenea, rugam DNA-ul si celelalte structuri ale statului sa se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Vă mulțumim!, a precizat Alexandru Ion Țiriac pe pagina sa de Instagram.

Se pare că platforma despre care este vorba se numește Coin Bank. În reclame sale susține că Ion Țiriac a investit peste 15 milioane de dolari în ceea ce ar trebui să îi facă pe români mai bogați.

Foto Numele lui Ion Țiriac, implicat într-o scamatorie de 5 milioane de euro! Fiul miliardarului a răbufnit: „Pușcărie!”

O companie obscură din domeniul crypto și-a promovat platforma de tranzacționare folosind imaginea familiei Țiriac, fără ca milardarul român să aibă vreo legătură reală cu afacerea. Firma cu pricina a anunțat că Ion Țiriac a investit 15 milioane de dolari în noua afacere, însă fiul fostului jucător de tenis a negat în totalitate zvonurile.

Ion Ion Țiriac a tras un semnal de alarmă pe rețelele sociale, explicând că firma respectivă a păcălit un număr foarte mare de oameni, producând pagube de peste 5 milioane de euro.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac, pe contul de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: