Redactia.ro
Home » Monden » Ion Țiriac, prins conducând cu 340 km/h! Cum a scăpat fără amendă și fără suspendarea permisului

Ion Țiriac, prins conducând cu 340 km/h! Cum a scăpat fără amendă și fără suspendarea permisului

Ion Tiriac

Ion Țiriac, cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini rapide, a dezvăluit recent într-un interviu că a fost surprins de poliția austriacă conducând cu 340 km/h, la volanul unui Porsche 959. Deși viteza excesivă ar fi trebuit să ducă la suspendarea permisului și la o amendă considerabilă, miliardarul a reușit să scape datorită unui avocat priceput. Fără a primi nici măcar o amendă, Țiriac a recunoscut că viteza era extrem de periculoasă, dar drumul drept i-a permis să conducă în siguranță.

Cum a scăpat Ion Țiriac fără amendă

În cadrul interviului, Ion Țiriac a detaliat întâmplarea și a explicat că, deși viteza cu care mergea era foarte mare, avocatul său a reușit să reducă severitatea sancțiunilor. Deși Țiriac a recunoscut că viteza era periculoasă și a fost judecat, nu i s-a aplicat nicio amendă, și permisul său a rămas intact. Incidentul a avut loc într-o perioadă în care Țiriac conducea un Porsche 959, un model foarte performant, lansat la acea vreme.

Această întâmplare nu este singura care scoate în evidență pasiunea lui Ion Țiriac pentru mașini rapide și avioane. Fostul tenismen și om de afaceri deține o colecție impresionantă de mașini de lux, iar adrenalina condusului rapid pare să fie o constantă în viața sa. Totodată, Țiriac este și un pilot activ, conducând adesea avioane personale.

Pasiunea lui Ion Țiriac pentru mașini și avioane

Ion Țiriac este binecunoscut pentru afinitatea sa pentru bolizii de lux, dar și pentru avioane, pe care le pilotează personal. Miliardarul a menționat în repetate rânduri că își pilotează avionul săptămânal, atunci când călătorește prin Europa, și preferă să fie el însuși la manșă. În acest sens, el a adăugat că piloții săi angajați sunt responsabili de zborurile mai lungi, precum cele transoceanice, unde el se relaxează pe parcursul călătoriei.

Având în vedere stilul de viață activ și luxos al lui Țiriac, nu este surprinzător faptul că el investește timp și resurse în pasiunea sa pentru tehnologia auto și aeriană. Pe lângă colecția sa de mașini de lux, Țiriac continuă să își mențină statutul de pilot activ, combinând astfel plăcerea de a conduce cu eficiența necesară pentru a face față unui program internațional încărcat.

Un stil de viață departe de România

Ion Țiriac a recunoscut că petrece puțin timp în România, majoritatea călătoriilor sale având loc în străinătate. Cu o proprietate în Monte Carlo și numeroase afaceri internaționale, Țiriac este adesea plecat, menținându-și activitatea între diverse locații de lux din Europa și nu numai. De la Florența la Abu Dhabi, miliardarul se află constant în mișcare, fie că este vorba despre întâlniri de afaceri sau de evenimente personale.

Țiriac a făcut și referiri la stilul său de viață cosmopolit, explicând că preferă să călătorească rapid și eficient, fie cu mașina, fie cu avionul, pentru a putea onora toate angajamentele sale. Fiind una dintre cele mai influente personalități din România și un om de afaceri de succes la nivel global, Ion Țiriac își administrează cu rigurozitate timpul și resursele pentru a-și menține imperiul financiar activ.

În concluzie, incidentul legat de viteza de 340 km/h surprinde o parte din stilul de viață aventuros și plin de adrenalină al lui Ion Țiriac. Chiar dacă a fost prins conducând la o viteză excesivă, el a reușit să evite sancțiunile datorită abilităților avocatului său, continuându-și astfel pasiunea pentru mașinile de lux și condusul rapid.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: