Redactia.ro
Home » Monden » Ionel Lazăr a fost condus pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea artistului: „Să ne ierți că nu am…”

Ionel Lazăr a fost condus pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântarea artistului: „Să ne ierți că nu am…”

GALERIE FOTO (3)

Ionel Lazăr, un cunoscut interpret de muzică populară, s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Cântărețul se confrunta de ceva vreme cu probleme grave de sănătate, care se pare că au dus și la decesul lui. Artistul a fost condus, joi, pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântare.

Ionel Lazăr s-a stins din viață

Ionel Lazăr s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani. Cunoscutul interpret de muzică populară se lupta cu o boală cruntă, slăbise peste douăzeci de kilograme și fusese operat de două ori, după ce i-au fost descoperite tumori. Acesta urma tratament și făcea radioterapie, după intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit. Spera că totul o să fie bine, în ciuda problemelor cu care se confrunta. Din păcate, sfârșitul a venit prea devreme pentru el. Ionel Lazăr cânta și de pe patul de spital, cu ultimele lui puteri. A vrut să bucure o lume întreagă cu glasul lui. Era unul dintre cei mai valorosi rapsozi ai cântecului popular muntenesc, din zona etnofolclorică a Sloboziei.

Anul trecut, Ionel Lazăr povestea despre calvarul pe care îl trăia, după ce fusese diagnosticat cu cancer. Artistul nu se gândea că ar fi putut suferi de o boală atât de parșivă și considera că slăbise excesiv din cauza stresului.

„Slăbisem în ultimul timp, am crezut că e de la oboseală, nunți, de la munca în gospodărie, dar era vorba despre o boală imprevizibilă pe care o duc de un an jumate. Am avut o tumoră pe care am descoperit-o foarte tarziu. Când m-am operat, medicii au constatat că au aparut și alte tumori la vezica urinară, pulmon și ficat. Acum am fost operat a doua oară și sunt pe patul spitalului Fundeni. Doamne, să mă fac și eu bine, câte zile oi avea, că viața mea e in mâinile lui Dumnezeu! De un an jumate n-am mai putut sa dorm, acum mi-a făcut domnul doctor niște calmante pentru somn”, declara Ionel Lazăr, conform revistei Star Popular, în cursul anului trecut.

Ionel Lazăr a fost înmormântat

Ionel Lazăr a fost condus, joi, pe ultimul drum. Familia și apropiații i-au fost alături pentru ultima oară. Artistul a lăsat în urma lui multă durere. „Ultimul drum a lui Ionel Bebe Lazar … Sa te primească Dumnezeu în împărăția lui. Sa îți ierte toate păcatele. Sa ne ierți ca nu am putut sa facem mai mult pentru tine. La 40 de zile am sa fiu alături de sufletul tău asa cum ți-am promis”, este mesajul emoționant transmis de Mariana Birica, o artistă apropiată decedatului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: