Redactia.ro
Home » Știri » Ionela Năstase, emisiune după 3 ani. De această dată, va prezenta „La cină”, pe Digi24, alături de Adi Hădean

Ionela Năstase, emisiune după 3 ani. De această dată, va prezenta „La cină”, pe Digi24, alături de Adi Hădean

GALERIE FOTO (3) Noi prezentatori

Schimbare drastică în televiziune. Telespectatorii programului DIGI24 o vor putea urmări începând cu 30 mai, pe Ionela Năstase care va prezenta alături de Adi Hădean.

Chef Adi Hădean a plecat de la Pro Tv pentru a prezenta o emisiune la Digi24 alături de chef Adrian Hădean, cel care a făcut parte din juriul de la MasterChef.

A plecat de la Pro Tv pentru a prezenta o emisiune la Digi24

Începând cu 30 mai, Digi24 va difuza în fiecare sâmbătă seară, emisiunea La cină, unde multe personalități de succes din toate mediile vor veni să ia cina alături de Ionela Năstase și de chef Adrian Hădean.

Cele două gazde vor discuta cu invitații despre subiecte de actualitate, iar totul se va desfășura într-o atmosferă primitoare, alături de mâncuri sofisticate și vinuri de calitate.

Chef Adi Hădeau le va prezenta telespectatorilor și invitaților ingredientele folosite pentru cină, dar va dezvălui și povești culinare din zona de unde privine invitatul serii.

Reacția prezentatorilor după ce au aflat că vor modera împreună o emisiune

Adi Hărean, care a făcut parte din emisiunea culinară MasterChef, difuzată pe ProTv, a precizat că primul sezon al emisiunii trebuia finalizat, dar pandemia de coronavirus a întârziat acest obiectiv, dar în tot acest timp, prezentatorii nu au stat degeaba.

Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguț ce am filmat, iar acum, că putem ieși iar din case și vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauție și cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă așteptăm cu drag LA CINĂ!”, a spus chef Adi Hănea.

După ce a revenit pe micile ecrane după mai mult de trei ani, Ionela Năstase va apărea în fața publicului cu un proiect total diferit.

Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni„, a spus Ionela Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini