Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Dolănescu, adevărul despre relația cu soția sa, Doinița: „În meseria noastră e foarte greu să…”

Ionuț Dolănescu, adevărul despre relația cu soția sa, Doinița: „În meseria noastră e foarte greu să…”

GALERIE FOTO (3) Ionuț Dolănescu, adevărul despre relația cu soția sa, Doinița

Ionuț Dolănescu, adevărul despre relația cu soția sa, Doinița. Fiul Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolănescu este căsătorit cu Doinița de 15 ani. Cei doi au împreună trei copii, dar mulți se întreabă care este secretul căsniciei lor. Ionuț Dolănescu a dezvăluit cum reușește să aibă o căsnicie fericită cu mama copiilor săi.

Ionuț Dolănescu, adevărul despre relația cu soția sa, Doinița: „În meseria noastră e foarte greu să…”

Ionuț Dolănescu este rodul iubirii dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Artistul a moștenit talentul părinților săi, iar de-a lungul anilor a cântat cu Maria Ciobanu și regretatul interpret de muzică populară pe aceeași scenă. Ionuț este căsătorit cu Doinița de 15 ani, iar împreună au trei copii. Dolănescu a mărturisit că a simțit de prima oară când a cunoscut-o că va fi femeia vieții lui, alături de care vrea să-și petreacă întreaga viață. Doinița și Ionuț s-au cunoscut în Chișinău, acolo aceasta cânta într-o orchestră, condusă de Nicolae Botgros. Împreună cei doi au construit o familie, având trei copii minunați. Ionut Dolănescu este extrem de mândru de soția sa.

”Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint! Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează.Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea. Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul pentru Formula AS.

Doinița îi compune piesele lui Ionuț Dolănescu

Doinița și Ion Dolănescu se completează atât pe scenă, cât și în viața personală. Artistul a mărturisit că soția sa îi scrie de multe ori piesele, având idei originale. Cei doi locuiesc și în România, dar și în Statele Unite ale Americii, unde se află și mama sa, Maria Ciobanu, dar și una dintre surorile artistului.

Eu sunt un visător, boem și uneori fire ușuratică și influențabil. Ea este fermă, foarte serioasă în tot ceea ce face și nu pot să vă spun cât de mult mă stimulează în meseria pe care o practic. De cele mai multe ori, Doiniţa îmi compune melodii, vine cu idei muzicale originale și mă fascinează acest fel al ei de-a fi. Are și o educație foarte robustă și sănătoasă… Dacă nu ar fi ea, nu aș merge mai departe. Ne completăm frumos în cele din urmă și pe scenă și acasă, în viața de zi cu zi. Cred că de asta nu simțim monotonia și suntem perfecţi împreună”, a mai declarat Ionuț Dolănescu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: