Redactia.ro
Home » Monden » Ionuț Păun, povestea unui învingător. Jurații „Chefi la cuțite”, uluiți de sensibilitatea lui VIDEO

Ionuț Păun, povestea unui învingător. Jurații „Chefi la cuțite”, uluiți de sensibilitatea lui VIDEO

Ionuț Păun este unul dintre concurenții emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 10 care a impresionat cu povestea sa de viață. Acesta a avut o copilărie extrem de grea din momentul în care tatăl său a trecut la cele sfinte. Concurentul a demonstrat că nu este doar un bun bucătar, ci și un adevărat învingător. Iată întreaga poveste!

Ionuț Păun, povestea unui învingător

Ionuț Păun i-a surprins și emoționat pe jurați cu povestea sa de viață, extrem de tristă pe care a relatat-o fără să ezite, cu sufletul deschis:

Vin dintr-o familie de 5 copii, eu fiind cel mai mic. Ne-am avut unul pe celălalt, ne-am susținut, toți am terminat un liceu. Sunt mulțumit cu ceea ce am realizat, am muncit foarte mult. Lucrez în bucătărie de vreo 13 – 14 ani. M-am angajat într-un restaurant ca ajutor de bucătar la vârsta de 20 – 22 de ani. Avem un salariu de 500 de lei pe atunci. Făceam naveta cu trenul și Teleorman la București, mă trezeam la 3 jumătate dimineața chiar dacă dormeam o oră sau două pe noapte. Am tras așa 8 ani, dar nu îmi pare rău pentru că sunt mândru de ceea ce am realizat.

Am avut o copilărie un pic mai complicată, dar și frumoasă. Tatăl meu muncea, dar trei sferturi din bani îi ducea la cârciumă. Tatăl meu venea de la muncă și existau zile când o lua pe mama la bătaie. A bătut-o cu tot ce prindea la mână. La vârsta de 11 ani mi-am pierdut tatăl in cauza alcoolului și țigărilor. Mama era casnica, motiv pentru care a fost nevoie să ne întreținem. Noi am început să muncim de la 7-8 ani, ne duceam la grădină să culegem porumb, la sapă, că trebuia să ne întreținem. (…) Luam încălțăminte unul de la celălalt, iar primul brad de Crăciun l-am avut la 17 – 18 ani, cred. N-am știut ce este Moș Crăciun…”, a povestit concurentul, cele mai grele momente din viața sa, în fața celor trei jurați și a prezentatoarei.

În prezent, Ionuț Păun locuiește lângă București, în Snagov, și este bucătar la un lanț hotelier din oraș.

Ionuț Păun le-a gătit chefilor paste cu creveți și sos pesto

Ionuț Păun a demontrat că este un bucătar priceput și pasionat, gătindu-le juraților paste cu creveți și sos pesto. În urma jurizării, concurentul a primit două cuțite, de la chef Scărlătescu și chef Bontea, ceea ce i-a adus cuțitul de care avea nevoie pentru a trece în etapa următoare a competiției televizate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: