Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza în care Loredana Groza s-a fotografiat cu Adrian Minune! Soția manelistului sigur va fi deranjată

Ipostaza în care Loredana Groza s-a fotografiat cu Adrian Minune! Soția manelistului sigur va fi deranjată

GALERIE FOTO (6) Loredana Groza s-a fotografiat cu Adrian Minune

După săptămâni la rând în care s-a vorbit despre apropierea dintre Loredana Groza și Nick Casciaro, iată că alt cântăreț îi „cade în mreje”. Cum s-a fotografiat artista alături de Adrian Minune? Fanii internauți au fost șocați să vadă imaginea.

Loredana Groza, apropiere „ilegală” de Adrian Minune

Cea mai nouă fotografie care o întruchipează pe Loredana Groza i-a luat prin surprindere pe fanii acesteia. În imagine apare alături de nimeni altul decât Adrian Minune, în timp ce se aflau în Dubai, ca artiști invitați la nunta lui Cristian Burci.

Adrian Minune și Loredana Groza, show la nunta lui Cristian Burci
Fotografia care i-a luat prin surprindere pe fani.

Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază îndrăzneață și, după cum era de așteptat, fanii i-au lăsat nenumărate comentarii. Și nu doar ei au avut un cuvânt de zis! Cel mai probabil, nici soția manelistului, Caty, n-a fost prea încântată să vadă cum soțul ei îi pune mâna pe picior Loredanei Groza. „Nu pot sa cred ca a acceptat asemenea postură!”, a adăugat un urmăritor.

Nunta de lux în Dubai pentru Cristian Burci

Atât Loredana Groza, cât și Adrian Minune au fost invitați la o nuntă cu ștaif din Dubai. Cel care s-a căsătorit este milionarul român Cristian Burci. El și-a unit destinul cu Elena Voinea într-un cadru somptuos, dintr-un complex de lux din Abu Dhabi. Palatul în care a avut loc evenimentul este cunoscut ca fiind o replică în stil tradițional a hotelului Burj Al Arab din Dubai.

Printre invitații de seamă de la această nuntă s-au numărat Cristi Borcea și soția lui, Valentina Pelinel, Cosmin Olăroiu, dar și Elan Schwartzenberg, fugit de vreo 10 ani din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: