Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza uimitoare în care a fost surprinsă Diana Șoșoacă. A dat dedicații pentru Ciolacu și Iohannis | VIDEO

Ipostaza uimitoare în care a fost surprinsă Diana Șoșoacă. A dat dedicații pentru Ciolacu și Iohannis | VIDEO

Senatoarea fostă membră AUR, Diana Șoșoacă, a stârnit atenția opiniei publice prin interpretarea unei versiuni manelizate a celebrei melodii rusești „Katiușa”, pe care a dedicat-o cu o notă ironică premierului Marcel Ciolacu (PSD) și președintelui Klaus Iohannis. Acest moment inedit a fost capturat într-un videoclip în care Șoșoacă, într-o abordare spectaculoasă, a adus un suflu inedit cântecului cu origini staliniste.

Alegerea unei melodii cu conotații istorice și politice pentru o interpretare manelizată poate părea neobișnuită, dar exprimă în mod clar abordarea inedită și nonconformistă a senatorului Șoșoacă. Acest act artistic poate fi perceput și ca un gest de protest, o încercare de a aduce un suflu nou în sfera politicului, aducând muzica în prim-planul discuțiilor publice.

Diana Șoșoacă, dedicație muzicală pentru Ciolacu și Iohannis

„Katiușa”, compusă în 1938 de Matvei Blanter, cu versuri de Mihail Isakovski, a devenit emblematică în contextul regimului stalinist. Piesa, având în centrul ei povestea unei fete care își așteaptă iubitul plecat să apere frontiera URSS, a căpătat notorietate în special în perioada în care Germania nazistă a atacat Uniunea Sovietică în iunie 1941. Versurile melodiilor rusești și atmosfera lor melancolică au transmis adesea sentimente de patriotism și dragoste pentru țară.

Diana Șoșoacă, într-o abordare cu totul neconvențională, a ales să ofere acestei piese un cadru manelizat, un gen muzical apreciat pentru energie și expresivitate. În timpul interpretării, senatoarea a îmbrăcat atmosfera cu sărituri și vocea sa fermecătoare, adăugând un element inedit unei melodii cu istorie și semnificații politice. Interpretarea a fost însoțită de versuri în limba rusă, cu toate că există și o versiune a acestei melodii în limba română.

„Hai că vreau să vă pun ceva, că tot mi-au zis mie că sunt rusoaică. Hai cu Katiușa! Dedicație lui Marcel Ciolacu… și pentru domnu Iohannis”, a declarat la momentul respectiv Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă a făcut spectacol

De-a lungul performanței, Șoșoacă a utilizat un microfon roz cu sclipici, accentuându-și astfel prezența scenică și adăugând un strop de excentricitate momentului. Nu sunt cunoscute detalii despre data exactă a înregistrării, însă nu este prima oară când Diana Șoșoacă stârnește reacții în rândul românilor.

Se pare că filmarea a fost făcută la un eveniment organizat de Nasul TV, cu ocazia aniversării Dianei Calițescu, o jurnalistă cunoscută pentru emisiunea sa despre tunelurile dacice de sub munți. Această apariție întărește și mai mult ideea că Șoșoacă este o susținătoare înverșunată a Rusiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: