Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteza ȘOC a unui apropiat al Simonei Halep, Ionuț Lupescu: „Antrenorul sau medicul…”

Ipoteza ȘOC a unui apropiat al Simonei Halep, Ionuț Lupescu: „Antrenorul sau medicul…”

Ipoteza ȘOC a unui apropiat al Simonei Halep, Ionuț Lupescu: „Antrenorul sau medicul...”

Fostul fotbalist Ionuț Lupescu, apropiat al familiei Halep, vine cu o ipoteză șocantă în situația prin care trece acum Simona Halep, prinsă dopată. Iată ce susține acesta și care este părerea lui, după „experiența” proprie, fără să fie ceva demonstrat în acest sens.

Ipoteza ȘOC a unui apropiat al Simonei Halep, Ionuț Lupescu: „Antrenorul sau medicul…”

Fostul fotbalist Ionuț Lupescu a explicat că sportivii, în general, au încredere în recomandările celor din staff, fără a mai verifica pentru a ști cu exactitate ce medicamente ingerează. Lupescu susține că există varianta ca Simona Halep să fi fost trădată, fapt la care sportiva a și făcut referire în anunțul ei din mediul online. Trădată de cine? E marea întrebare.

„De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată”, a spus Halep.

Iată ce declarații a făcut Lupescu, potrivit unui material exclusiv prosport.ro.

Vreau să vă spun din experiența mea de fotbalist profesionist cum funcționează relația dintre sportiv şi cei care se ocupă de latura medicamentației. Cel mai important lucru la cel mai înalt nivel este încrederea. (…) Nu am ştiut niciodată ceea ce iau, am luat doar ce mi s-a dat şi am fost convins mereu că e totul în regulă. Aşa cred că e şi în cazul Simonei Halep.

„Ea a demonstrat în toată cariera ei că nu are nevoie de dopaj pentru a fi în top. Acum, ea a trecut la noul antrenor (n.r. Patrick Mouratoglou), cu tot cu staff-ul acestuia. Şi a avut încredere totală în oamenii din jurul ei”.

Tu, ca sportiv, când e competiție majoră, cum e un turneu ca US Open, nu stai să vezi tot ce iei. Vor spune unii că trebuie să ştii, dar nu e chiar aşa… Când ai încredere, tu iei ce ți se dă şi te concentrezi pe latura sportivă, de analiză a adversarilor… Nu mai zic că şi dacă ți s-ar zice mai multe denumiri nu ai avea cum să le cunoşti sau să le reții pe toate. Antrenorul sau medicul, cred că au trădat-o pe Simona, la unul dintre ei face referire în declarație.

Ionuț Lupescu, pentru ProSport.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini