Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteză șocantă în cazul Sarei, fata care a căzut de la etajul 8 din Brașov. Ce au descoperit anchetatorii

Ipoteză șocantă în cazul Sarei, fata care a căzut de la etajul 8 din Brașov. Ce au descoperit anchetatorii

Sara eleva Brasov

Tragedia care a lovit familia și comunitatea din Brașov prin pierderea Sarei, o adolescentă de doar 15 ani, a cutremurat întreaga țară. Evenimentul tragic a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectivul 6 spre 7 aprilie, în timpul unei petreceri organizate în apartamentul părinților verișoarei sale. Cu toate că nimeni nu anticipa ceea ce avea să urmeze, Sara a sfârșit într-un mod tragic, căzând de la etajul 8 al unui bloc din oraș.

Potrivit primelor informații, în timpul petrecerii, Sara ar fi manifestat un comportament agitat și ar fi consumat băuturi alcoolice. A fost lăsată să se liniștească într-una dintre încăperi, iar ulterior, prietenii ei au descoperit ușa balconului deschisă. În acel moment, au găsit-o pe Sara întinsă pe caldarâm, iar verișoara ei a avut parte de un șoc puternic, leșinând.

Echipajele medicale au făcut eforturi intense

Când echipajele medicale au ajuns la fața locului, au găsit-o pe Sara în stop cardio-respirator și, din păcate, nu au reușit să o salveze, în ciuda eforturilor depuse. Ancheta a fost deschisă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei, investigându-se posibilitatea ca evenimentul să fi fost rezultatul unei clipe de neatenție sau chiar sinucidere.

Cu toate acestea, după moartea Sarei, au ieșit la iveală detalii neașteptate. Prietenele adolescentei au declarat că aceasta nu consuma alcool și că era cunoscută drept o fată cuminte. Astfel, misterul din jurul tragediei rămâne în continuare nedezlegat. Familia și comunitatea își caută răspunsuri în disperare, încercând să înțeleagă cum a avut loc această tragedie devastatoare.

„În niciun caz nu era genul care să bea. Era o fată cuminte. Era fericită. Ea nu ar fi consumat alcool. Niciodată. Noi ne ştim cu verişoara ei, care este deocamdată în spital”, au spus câteva adolescente, potrivit Antena 3.

Ce au descoperit anchetatorii

„Ce știm este că s-ar fi consumat alcool la adunarea respectivă. S-a deschis dosar penal și se efectuează investigații cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă. Se efectuează audieri ale persoanelor implicate și, desigur, se fac actele medico-legale care se impun”, a transmis Radu Nastac, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, arată sursa citată mai sus.

Investigațiile în desfășurare vizează stabilirea circumstanțelor care au condus la căderea Sarei de la balcon și dacă acest incident a fost rezultatul unei neglijențe sau dacă a ales să se arunce intenționat. O ipoteză care este luată în considerare este cea a sinuciderii, însă nu există încă concluzii definitive în acest sens.

Diriginta fetei a descris-o pe Sara ca fiind un copil vesel, sensibil, frumos și a exprimat îndoiala că adolescenta ar fi recurs la gestul extrem al sinuciderii. Perspectiva acesteia aduce în discuție o nouă dimensiune a personalității Sarei și a contextului care a precedat tragicul eveniment.

„Era un copil foarte vesel tot timpul, tot timpul. Îi ziceam Săruca mea. Nici nu-mi vine să zic că era pentru că acest copil e încă proaspăt așa, nu știu, chiar vineri și joi am vorbit cu ea, un copil sensibil, un copil micuţ, un copil firav, un copil frumos. Eu cred că a fost un accident. Asta cu sinuciderea nici nu o iau în calcul”, a declarat Ionela Holban, diriginta Sarei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: