Redactia.ro
Home » Știri » Ipoteze șocante. Cum distruge de fapt noul virus organismul uman

Ipoteze șocante. Cum distruge de fapt noul virus organismul uman

teorii coronavirus

Medicii specialiștii în boli infecțioase din China au anunțat că s-au efectuat 29 de autopsii ale unor pacienți care au murit din cauza coronavirusului.

Cel care a coordonat echipa de cercetători a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care coronavirusul atacă organismul uman.

Modul în care COVID-19 distruge organismul uman

Wang Guiqiang, șeful echipei de cercetare a declarat că noul virus distruge efectiv sistemul imunitar și produce schimbări patologice grave care afecteaza plămânii oamenilor. Coronavirus produce secreții în tuburile bronhiale, ceea ce îngreunează circulația oxigenului.

Potrivit medicului chinez, din cauza distrugerii sistemului imunitar, persoanele devin mult mai slabi în fața altor infecții bacteriologice și funige, infecții care le agravează starea și care pot duce la deces.

Mai mult, cercetătorii au descoperit în urma efectuării autopsiilor că nu doar plămânii sunt afectați, ci și inima, ficatul sau rinichii. Toate aceste organe au fost găsite în timpul autopsiilor în stadii de deterioare.

Țara imună la COVID-19

Un medic din Italia a publicat ipoteza conform căreia, Africa este posibil să fie singurul continent imun la coronavirus. Massimo Galli, șeful Departamentului de boli infecțioase de la spitalul Sacco din Milano, a precizat că în au fost confirmate 1.400 de cazuri de coronavirus în Africa.

Momentan, această teorie nu a fost confirmată, dar potrivit sursei de mai sus, numărul redus de infecții cu coronavirus de pe continentul Africa, ceea ce ar însemna că medicul italian are dreptate.

E o diferenţă de caracteristici ai receptorilor virusului pentru anumite popoare africane. E o ipoteză de studiat. La noi nu sunt imigranţi africani internaţi. Poarta de intrare a virusului poate fi diferită în funcţie de etnicitate. De exemplu, la asiatici şi europeni e deschisă uşa pentru virus. Africanii au aceste uşi închise sau parţial închise. E doar o ipoteză, însă dacă e adevarată. Dezastrul ar evita mai multe zone sărace din lume“, a declarat medicul Galli.

În prezent, în Africa de Sud sunt 554 de cazuri confirmate cu coronavirus, dar nu a fost confirmat niciun deces.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini