Redactia.ro
Home » Știri » ÎPS Teodosie, mărturisire cutremurătoare la înmormântarea fraților Mazăre. Ce legătură avea arhiepiscopul Tomisului cu Gabriela Mazăre

ÎPS Teodosie, mărturisire cutremurătoare la înmormântarea fraților Mazăre. Ce legătură avea arhiepiscopul Tomisului cu Gabriela Mazăre

GALERIE FOTO (2) ÎPS Teodosie anunță că „rămâne în deplină ascultare" față de Patriarhul Daniel.  Arhiepiscopul Tomisului, avertisment important

ÎPS Teodosie, mărturisire cutremurătoare la înmormântarea fraților Mazăre. Radu și Alexandru Mazăre și-au înmormântat mama astăzi. Cei doi au primit acceptul de a ieși din închisoare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. ÎPS Teodosie a oficiat slujba de înmormântare a Gabrielei Mazăre. Ce declarații a făcut arhiepiscopul Tomisului?

ÎPS Teodosie, mărturisire cutremurătoare la înmormântarea fraților Mazăre. Ce legătură avea arhiepiscopul Tomisului cu Gabriela Mazăre

Gabriela Mazăre, mama fraților Mazăre, s-a stins din biață pe 13 mai, la doar trei zile după ce Alexandru Mazăre a fost condamant la închisoare. Cei doi frați au primit acceptul de a ieși din închisoare pentru a-și conduce mama pe ultimul drum. Gabriela Mazăre a fost înmormântată luni, 16 mai, fiind condusă pe ultimul drum de cei trei fiii ai săi. Slujba de înmormântare a fost susținută de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Întrebat dacă era apropiat de Gabrila Mazăre, arhiereul a declarat că s-a rugat pentru familia ei. „M-a rugat (mama fraţilor Mazăre n.red.) să-i pun pe copiii ei la rugăciune, ca să aibă mai multă căldură în suflet şi să-i ajute mai mult pe oameni”, potrivit Adevărul.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre a declarat că și-a putut îmbrățișa frații, mai ales că a fost vorba despre o situație tragică. „Toţi trei în aceeaşi încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu, în penitenciar, în urmă cu trei ani. Atunci eram şi cu mama în aceeaşi încăpere”, a mai spus Mihai Mazăre.Radu și Alexandru Mazăre se vor întoarce tot luni în peniteciar.

Fratiii Mazare

Cei doi nu au cerut o învoire pentru 24 de ore deoarece Alexandru nu avea acest drept fiind în perioada de carantină, iar Radu a vrut să vină și să se întoarcă alături de fratele său. Radu Mazăre se află de trei ani la Penitenciarul Rahova. Fostul primar al Constanței ispășește o pedeapsă de nouă ani de închisoare. „Ei au mai stat împreună pentru că Alexandru a fost chiar cu o săptămână înainte în vizită la Radu, a avut vizita de deţinut şi a fost acolo. Au mai stat împreună, dar nu în ipostaza asta nouă”, a explicat Mihai Mazăre.

Frații Mazăre și-au condus mama pe ultimul drum

Frații Mazăre au primit aprobarea de a participa la înmormântarea mamei lor. Radu și Alexandru au mers sub escortă la ceremonie, iar imediat ce aceasta se va încheia, cei doi vor fi duși înapoin în spatele gratiilor. Gabriela Mazăre a făcut infarct la trei zile după ce fiul ei, Alexandru, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Mama fraților Mazăre se confrunta cu mai multe probleme cardiace, iar apropiații familiei susțin că acesteia i s-a făcut rău după ce a aflat de sentința pe care a primit-o fiul său. „Vă dați seama că nici ea nu a mai suportat(…) Rău.. dacă a și murit. Era șocată. Marți a fost condamnat Alexandru și vineri a murit mama”, a spus Lizeta Haralambie pentru wowbiz.ro. Pentru frații Mazăre, vestea a fost cumplită. „La fel de rău! Cum poate să afle un copil, care se află în penitenciar, vestea decesului mamei? Mai ales că ei vorbeau foarte mult cu ea, erau foarte uniți, foarte mămoși. Vă dați seama că nu le-a fost ușor”, a mai declarat avocata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: