Redactia.ro
Home » Știri » IPS Teodosie, viral pe TikTok. Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut cont pe celebra aplicație și a făcut primele postări

IPS Teodosie, viral pe TikTok. Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut cont pe celebra aplicație și a făcut primele postări

Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, gest neașteptat pentru toți credincioșii ortodocși din România: „Nu vreau să vă spun altceva decât adevărul, decât mesajele de la Dumneze”

Să vezi și să nu crezi! IPS Teodosie și-a făcut cont pe celebra platformă TikTok, unde a făcut și primele postări. Arhiepiscopul Tomisului a devenit deja viral pe aplicația precizată. Care a fost reacție internauților atunci când au văzut postările.

IPS Teodosie, viral pe TikTok

IPS Teodosie este prezent pe TikTok. Arhiepiscopul Tomisului și-a făcut cont pe celebra aplicație și a postat deja primele videoclipuri. Anunțul a fost făcut chiar de reprezentanții Arhiepiscopiei, care au dat de veste că pe contul lor de TikTok vor fi postate multe învățături creștine. Arhiepiscopul are deja sute de urmăritori, videoclipuri postate și apreciate în număr cât mai mare de internauți. Oamenii au rămas surprinși să-l găsească pe părintele Teodosie, pe Tiktok.

Se pare că bisericile vor să țină pasul cu rețelele de socializare, iar prin acest mod să îndemne oamenii la credință, Arhiepiscopia Tomisului s-a gândit că ar fi cazul să-și facă cont de TikTok. Asta pentru că din ce în ce mai mulți oameni stau pe aplicația precizată mai mult decât pe Facebook sau poate, Instagram.

De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “ Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoti și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a scris Arhiepiscopia Tomisului într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

@arhiepiscopiatomisului

Printre postările făcute de IPS Teodosie, unde sunt abordate teme precum tristețile din viața aceasta răsplătite cu bucurie în viaţa de Apoi sau simbolistica rugăciunii „Tatăl Nostru”, există și „învățături” cu tentă politică. Preotul vorbește și despre interesele, care ar fi legate de criza energiei.

„Se aud atâtea zvonuri, bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Drept să vă spun, ca păstor, trebuie să mă exprim, aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă este ceva care tulbură firea oamenilor. Nu e nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate, să-l lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu, ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine”.

„Cine rămâne cu Dumnezeu nu cunoaște tristețea. Tristețea vine de la cel rău. De aceea, am tot atras atenția să nu se mai sperie oamenii de toate zvonurile care vin: că nu vor avea căldură, că nu vor avea lumină, că nu vor avea mâncare, că vine războiul. Dacă trăiți cu această teroare deja sunteți nefericiți, că trăiți în frică. Frica de Dumnezeu e altceva. Frica de Dumnezeu este o bucurie, că ești în preajma lui Dumnezeu și vezi cât de mic ești față de Dumnezeu, dar Dumnezeu te ia în seamă. Pentru că Dumnezeu este bucurie și fericire și cu el biruiești toată neputința și tot răul”.

„Și acum se dau la iveală niște interese. Nu înțelegem, au dispărut sursele de curent, de căldură? N-au dispărut! De aceea, vă rog să vă rugați ca să dea Dumnezeu lumină curată în mintea și în conștiința cârmuitorilor, începând cu cei care sunt în vârful conducerii europene și mondiale”.

Ce părere au credincioșii despre acest lucru

Se pare că internauții au primit bine această veste, căci comentariile au fost pline de apreciere. „Vrednic este IPS Inaltpreasfintitul Parintele nostru Teodosie. Doamne ajuta-ne tuturor depretutindeni si copiilor si nepotilor si stranepotilor si elevilor nostri depretutindeni acu si pururea si in vecii vecilor Amin!/Să ne fie de folos ! Doamne ajută/ Vrednic este părintele IPS Teodosie/ Doamne ajută!”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise de credincioși, la postarea făcută pe Facebook de Arhiepiscopia Tomisului. Au existat și comentarii răutăcioase, însă foarte puține la număr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: