Redactia.ro
Home » Monden » Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea, pe întuneric. Prințul William a rămas șocat

Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea, pe întuneric. Prințul William a rămas șocat

Când vine vorba de familia regală britanică, multe dintre activitățile lor captează atenția publicului și mass-media. Totuși, există anumite aspecte mai puțin cunoscute ale vieții lor, cum ar fi hobby-urile personale.

Un astfel de hobby aparte îl are Kate Middleton, ducesa de Cambridge, care, pe lângă eleganța și datoria sa față de coroană, își găsește plăcerea într-o activitate destul de neobișnuită, considerată de soțul ei, Prințul William, drept „nebună”.

Ce face Kate Middleton noaptea

Într-o apariție surprinzătoare pe podcastul lui Mike Tindall, „The Good, The Bad and The Rugby”, Kate Middleton a vorbit deschis despre pasiunile ei pentru activitățile fizice și modul în care acestea i-au modelat viața. Printre alergat, cățărăt și alte sporturi, un detaliu neașteptat a ieșit la iveală: dragostea ei pentru înotul în apă rece.

„Îmi amintesc mereu că eram fizic activă, indiferent că era vorba despre mersul pe jos, cățăratul în districtul lacurilor, în Scoția sau înot de la o vârstă fragedă. Părinții mei m-au încurajat întotdeauna. să fim activi fizic și sportivi și ne-au încurajat mereu să facem sporturi de echipă și să încercăm lucruri. Înot la rece – cu cât mai rece, cu atât mai bine. Îmi place absolut. Puțin până la punctul în care William îmi spune „Ești nebună” și e întuneric și plouă”, a declarat Ducesa.

Calificările în scufundări subacvatice ale lui Kate Middleton

Nu este pentru prima dată când Kate Middleton își exprimă afinitatea pentru apă. În 2015, s-a dezvăluit că ducesa a obținut certificarea Advanced Open Water Diver de la Asociația Profesională a Instructorilor de Scufundare (PADI), permițându-i să exploreze adâncurile oceanului până la 30 de metri. Aceasta este o realizare impresionantă care subliniază nu doar curajul său, dar și angajamentul față de o pasiune profund personală.

Scufundările sunt o activitate comună între Kate și Prințul William, care este de asemenea un scafandru calificat și președintele British Sub-Aqua Club. Potrivit unui purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Ambiția Ducesei de a împărtăși această pasiune nu se oprește la ea și soțul ei; amândoi speră să transmită această dragoste pentru scufundări copiilor lor. William a menționat în mod special dorința de a vedea generațiile viitoare explorând și apreciind minunile lumii subacvatice. Această speranță reflectă nu doar o dorință personală, ci și o recunoaștere a importanței conservării și aprecierii mediului marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: