Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeanu, fotografii noi cu ea. Fanii sunt cuceriți de zâmbetul ei: „Semeni cu tatăl tău!”

Irina Columbeanu, fotografii noi cu ea. Fanii sunt cuceriți de zâmbetul ei: „Semeni cu tatăl tău!”

GALERIE FOTO (3)

Irina Columbeanu a publicat imagini noi cu ea în mediul online, care au adus aprecierile apropiaților și fanilor ei. Iată ce mesaje a primit fata în vârstă de 15 ani, dar și ce comentariu i-a lăsat mătușa ei, Ramona Gabor.

Irina Columbeanu, fotografii noi cu ea. Fanii sunt cuceriți de zâmbetul ei: „Semeni cu tatăl tău!”

Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește cu mama ei în Statele Unite ale Americii. Fata în vârstă de 15 ani a publicat recent noi imagini cu ea, spre bucuria fanilor și cunoscuților ei, mai ales că aparițiile ei par să fie tot mai rare în mediul online.

În fotografiile respective, Irina Columbeanu este zâmbitoare. Are părul lung, lăsat desprins și este îmbrăcată elegant. Ea poartă o rochie care are spatele gol, pe care a asortat-o cu o poșetă aurie și cu sandale în aceeași nuanță. În ceea ce privește machiajul, fata a optat pentru unul natural, discret.

Ramona, mătușa ei, a fost cea care a reacționat numaidecât și a scris într-un comentariu, în engleză: „Dragostea mea!”.

Foto: Instagram / irinacolumbeanu111
Foto: Instagram / irinacolumbeanu111

Totodată, mulți dintre prietenii virtuali ai Irinei Columbeanu au complimentat-o: „Drăguță foc”, „Ce frumoasă ești, semeni cu tatăl tău!”, „Ești foarte frumoasă”, „Ce semeni cu tatăl tău”, „Ești o frumoasă la fel cum este și mama ta”, „Ești superbă, Irinuca. Ce mândri trebuie să fie părinții tăi” – sunt doar câteva dintre comentarii.

Irina Columbeanu duce o viață de prințesă în SUA. Locuiește în Malibu și merge la un liceu unde s-a evidențiat datorită rezultatelor școlare și pasiunii ei pentru pictură. Într-o discuție impact.ro, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui a plecat în SUA cu toate tablourile pe care le pictase în România și că a lucrat la altele odată ajunsă acolo. Ba chiar a și vândut.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a povestit Irinel Columbeanu, conform sursei menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: