Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor, apariție de senzație! Prezentatoarea a purtat o rochie cu decupaj adânc pe șolduri la „Dancing on Ice”

Irina Fodor, apariție de senzație! Prezentatoarea a purtat o rochie cu decupaj adânc pe șolduri la „Dancing on Ice”

GALERIE FOTO (4)

Prezentatoarea TV Irina Fodor a marcat o nouă performanță stilistică și spectaculoasă în cadrul emisiunii „Dancing on Ice„ („Dansez pe gheață”), cu ocazia serii de gală a semifinalelor concursului.

Irina Fodor s-a autodepășit cu look-ul său!

Irina a fost îndrăzneață, dar și foarte elegantă. Totodată a lăsat imaginația telespectatorilor să răspundă la întrebarea dacă purta sau nu lenjerie intimă pe sub rochia aleasă. Rochia purtată era lungă, roșie, cu trenă și decupaj adânc pe șolduri.

Irina Fodor, apariție de senzație

Rochia purtată era lungă, roșie, cu trenă și decupaj adânc pe șolduri, concepută pentru a fi atrăgătoare și să-I sublinieze încă o dată silueta Irinei. Fragmentele decupate au fost însă acoperite cu tul de culoarea pielii, dar un detaliu important a atras rapid atenția admiratorilor soției lui Răzvan Fodor.

Decupajele erau și în zona mâinilor, însă cele din lateralele rochiei, croite adânc, i-au făcut totuși pe telespectatori să se întrebe dacă Irina purta în timpul emisiunii lenjerie intima pe dedesubt, având în vedere că zona relevantă era expusă.

Desigur, există multe variante de lenjerie clasică, special concepute pentru astfel de stiluri, așa că singura persoană care poate răspunde la „marea întrebare” este Irina Fodor! Totul a fost completat de o pereche de cercei florali si un accesoriu cu acelasi motiv in jurul părului său care a fost atașat de cocul care a nunațat apariția.

Dancing on Ice, semifinala

„Echipele formate din partenerii Sore și Grațiano, Carmen Grebenișan și Lilian, Oase și Andreea și Jean Gavril și Ana au patinat live, în ediția de 16 aprilie, în semifinala „Dancing on Ice – Vis în doi”. Dintre cele patru echipe care au evoluat în competiție, doar trei s-au calificat la finalul serii în marea finală, urmând să concureze pentru a obține premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro., potrivit Click! ”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: