Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor dă din casă! Ce o scoate din sărite la soțul ei, Răzvan: „Mă culc bombănind în fiecare seară”

Irina Fodor dă din casă! Ce o scoate din sărite la soțul ei, Răzvan: „Mă culc bombănind în fiecare seară”

Irina Fodor a povestit într-un interviu pentru Click! mai multe despre ea și viața alături de Răzvan Fodor. Irina a dezvăluit că soțul ei este un bucătar excelent, un bărbat romantic și grijuliu, dar nu tiparul clasic de romantic. Și ca în orice altă relație, evident că există și momente mai puțin plăcute în care nu se înțeleg atât de bine. Se pare că Răzvan Fodor are un obicei care o scoate din minți pe Irina, soția sa!

Detaliile picante dezvăluite de Irina se regăsesc în interviul de mai jos.

Irina Fodor: „Răzvan nu este un romantic clasic”

Dar cu alimentația cum ești? Ții diete?

Vrei să zic că da? Ce să zic, vrei să te mint? Nu țin nimic, ba chiar mănânc toate nebuniile câteodată. Nu recomand să se facă așa, nu spun că e bine, dar se întâmplă. Aseară, de exemplu, mi s-a făcut poftă și am mâncat jumeri. Nu e cea mai bună mâncare de seară, dar ce să fac dacă de asta mi s-a făcut poftă.

Dar cine gătește acasă?

Răzvan. El este bucătarul, dar nu te gândi că stau în vârful patului și nu fac nimic. Dar oricât aș munci, oricât m-aș strădui, pur și simplu nu-mi ies la fel. Nu știu ce-mi lipsește. Poate nu pun toate ingredientele, nu-mi dau seama. 

Dar care a fost cea mai romantică masă pe care ți-a făcut-o Răzvan de-a lungul timpului, de la mâncare la întreaga atmosferă?

Să știi că au fost multe, chiar multe. El nu este un romantic clasic. Dar faptul că-mi gătește în fiecare zi și că îl interesează atât de mult părerea mea despre ce a gătit, însă e foarte drăguț. Îmi spune: „da, iubita mea, ce vrei să-ți pregătesc diseară, cam ce ai vrea să mănânci?” Uite, lucrurile astea mici, gesturile astea pe mine mă fac să mă simt bine, mă fac să mă simt protejată, în siguranță. 

Întrebată cum au rezistat cei doi de-a lungul anilor și ce-i ține împreună, pentru Irina răspunsul a fost simplu. Iubirea.

Sunt cu Răzvan de la 19 ani, de foarte tânără, da. Nu cred că un copil poate să țină un cuplu sudat, adică nu cred că este un motiv întemeiat pentru care să rămâi lângă o persoană, dimpotrivă, un copil vine cu foarte multe responsabilități din toate părțile, atunci lucrurile se schimbă. Eu cred că un cuplu trebuie să fie sudat, să existe iubire, asta poate oferi și copilului la schimb.

La noi, pur și simplu e iubire. Ne iubim pur și simplu. Iubirea vine la pachet cu toleranța, cu multe lucruri pe care le facem unul pentru celălalt din iubire.

Ce o enervează cel mai mult pe Irina Fodor la Răzvan

Ați făcut compromisuri în relația voastră de cuplu?

Da, uite, e ceva, dar nu văd asta neapărat ca pe un compromis. El adoarme aproape în fiecare seară pe canapeaua din living. Și mă rog de foarte mult timp de el să nu mai stea acolo, să mergem în dormitor și să dormim acolo.

Nu puteam și noi să dormim în dormitorul nostru mare și frumos, unde și acolo avem televizor. Mă chinui cu treaba asta de multă vreme. 

Așa că am făcut acest compromis, cum îi zici, și rămân și eu lângă el. Și, până la urmă, am ajuns să dormim ca în gară, amândoi pe canapea. Decât să dorm singură în dormitor am preferat să dormim amândoi pe canapea. Dar nu mă las, în fiecare seară mă culc bombănind lângă el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: