Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor vârsta. Detalii neștiute despre noua prezentatoare Asia Express

Irina Fodor vârsta. Detalii neștiute despre noua prezentatoare Asia Express

Irina Fodor vârsta. Iată detalii neștiute despre noua prezentatoare Asia Express și Chefi la cuțite, „noua Gina Pistol” de la Antena 1.

Irina Fodor vârsta. Soția lui Răzvan Fodor este noua prezentatoare Asia Express, luând locul Ginei Pistol în cel mai dur reality show de aventură, care revine cu sezonul 4 în 2021, pe Drumul Împăraților.

Irina Fodor vârsta. Detalii neștiute despre noua prezentatoare Asia Express

Irina Fodor este noua prezentatoare Asia Express. Frumoasa brunetă a devenit soția lui Răzvan Fodor din anul 2010, după ce au avut o relație de trei ani.
Pe aceea vreme, Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială în Buftea. Iar despre Răzvan Fodor se știe că deja era parte din trupa Krypton, despre care cea care urma să devină doamna Fodor nu auzise nimic, până atunci.

Însă puțini fani știu ce vârsta are Irina Fodor!

Mister deslușit! Irina Fodor s-a născut pe 13 septembrie 1988, la Buzău. Așadar, în 2021, prilej mare de sărbătoare în familia vedetelor când va împlini Irina Fodor vârsta de 33 de ani!
Între Irina Fodor și soțul său este o diferență de vârstă de 13 ani. Și cum va împlini Irina Fodor vârsta de 33 de ani, iată că Răzvan Fodor a împlinit 46 de ani, în iunie 2021.

Irina Fodor vârsta. La câți ani a născut soția lui Răzvan Fodor

Irina Fodor avea vârsta de 22 de ani atunci când a adus-o pe lume pe Diana, fetița lui Răzvan Fodor. Nu a fost o sarcină fără griji, s-a confruntat cu anumite probleme.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina şi de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou şi nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, şi-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să îşi aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Ţeapă! Cel mai mişto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiţi să…»”, spunea Irina Fodor, pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: