Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes, probleme de sănătate: „Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul…” FOTO

Irina Rimes, probleme de sănătate: „Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul…” FOTO

GALERIE FOTO (2)

Irina Rimes a postat în mediul online, pe Instagram o postare în care își cere scuze fanilor, deoarece este nevoită să anuleze câteva concerte din cauza unor probleme de sănătate. Iată toate detaliile!

Irina Rimes, probleme de sănătate

Irina Rimes a postat în urmă cu câteva minute un mesaj către fanii săi în care i-a anunțat că trebuie să anuleze câteva concerte, din pricina unor probleme de sănătate. Artista nu a dat mai multe detalii.

„Azi e o zi tristă, pentru că trebuie să fac ceva ce am urât din tot sufletul și am evitat mereu cât de mult am putut. Din cauza unor probleme de sănătate, sunt nevoită să anulez concertele din Brezoi, Sighişoara şi Tăşnad.. Vreau, pe această cale, să-mi cer iertare de la voi, dar rămân cu promisiunea că ne vom vedea cât de curând posibil. Totodată, îmi cer iertare şi aici echipei şi colegilor mei de la Vocea României şi le mulțumesc pentru susţinerea și înţelegerea pe care mi-au oferit-o zilele astea”, a scris cântăreața pe Instagram 

Sursa foto: InstaStory, Instagram -irinarimes

Irina Rimes s-a împrumut la bancă pentru a debuta în muzică

Irina Rimes, cântăreața din Republica Moldova care a cucerit România, are acum 30 de ani și povestește cu înverșunare în cadrul podcast-ului lui Andi Moisescu faptul ca fost nevoită să se împrumute la bancă pentru a debutat muzică. Artista a luptat mult pentru o carieră în industrie:

„Eu am început împrumutând bani de la bancă ca să-mi plătesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a precizat vedeta.

Ea a povestit că la vremea respectivă pentru a primi un contract cu o casă de discuri trebuia să plătești bani grei. „Ca să mă semneze”, i-a spus ea lui Andi Moisescu.

„Asta era o combinație de pe aici. Între timp am învățat ce înseamnă combinație. E ca și cum: Bă, eu te semnez, dar am nevoie de bani să investesc în proiectul tău și cumva trebuie să vii tu cu banii de acasă că eu n-am.”

Irina Rimes: „Era o încercare tristă de a face ceva”

Aceasta a mai completat că nu știa exact cum funcționează lucrurile, fiind o industrie total nouă pentru ea, dar în care își dorea foarte mult să activeze:

„Pentru mine era o chestie nouă. Și, în general, România era ceva de neatins, era o încercare tristă de a face ceva”, a clarificat cântăreața.

 

Sursa foto:  Instagram -irinarimes
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: