Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes visează la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Spera ca în anul 2023 să devină mamă

Irina Rimes visează la ziua în care va îmbrăca rochia de mireasă. Spera ca în anul 2023 să devină mamă

irina rimes si david goldcher

Anul 2023 este plin de planuri mărețe pentru Irina Rimes. Artista este pregătită să ducă relația pe care o are cu francezul David Goldcher la alt nivel. Irina Rimes nu exclude ca anul acesta să ajungă în fața ofițerului de stare civilă și, de ce nu? Să devină mamă.

Irina Rimes este gata să se căsătorească și să devină mamă

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut în Franța, în urmă cu doi ani. Artista a fost fermecată de la început de creativitatea și frumusețea acestuia, după cum nu a ezitat să declare. Cu toate acestea, nu a dorit să se grăbească și să discute despre căsătorie și copii. Iată că acum situația s-a schimbat, iar cei doi ar fi pregătiți să treacă la nivelul următor în relație.

Invitată în platoul unei emisiuni televizate, artista a dezvăluit că este pregătită să se căstorească și să devină mamă, însă nu va planifica cu minuțiozitate aceste etape, ci va lăsa cursul firesc al lucrurilor să-și urmeze calea. Mai mult decât atât, artista visează să-și implice proiectul în toate proiectele sale, așadar micuțul sau micuța nu va lipsi de la concerte și nici din studioul de înregistrări.

„Am încercat să îmi fac planuri de genul și am zis că trebuie să vină de la sine, sunt lucruri care nu trebuie plănuite. Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta. Oricum nu am încotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa.

Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio”, a povestit Irina Rimes.

David a cucerit-o iremediabil pe mama artistei

David a cunoscut-o deja pe mama artistei. Conform spuselor Irinei, mama ei a fost profund impresionată de muzicianul francez și i-a subliniat că el este un bărbat pe care nu trebuie să-l lase să-i scape printre degete.

Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”, a declarat Irina Rimes într-un podcast pe YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini