Redactia.ro
Home » Monden » Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea după despărțire: „Este singurul bărbat pe care îl iubesc…”

Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea după despărțire: „Este singurul bărbat pe care îl iubesc…”

Liviu Dragnea și Irina Tănase au format un cuplu timp de 8 ani, dar relația lor a ajuns la final. După ce în presă au apărut zvonuri conform cărora fostul lider PSD ar fi fost înșelat, acesta a decis să rupă legătura cu partenera sa de viață. Despărțirea nu este deloc ușor de acceptat pentru aceasta, așa că i-a transmis un mesaj emoționant în mediul public.

Liviu Dragnea a încercat mereu să-și păstreze viața privată departe de ochii curioșilor, cu toate că de-a lungul timpului diferite detalii au devenit cunoscute. Până nu demult a format un cuplu cu Irina Tănase, dar totul s-a încheiat după ce în presă au fost publicate zvonuri conform cărora aceasta i-ar fi fost infidelă în perioada în care politicianul era închis.

În primă instanță, aceste întâmplări au fost negate, dar despărțirea lor se pare că a fost inevitabilă. Domnul Dragnea a rupt orice legătură cu partenera sa, iar ea nu a avut șansa nici măcar să-i explice ce s-a întâmplat. Irina suferă nespus, așa că i-a transmis un mesaj prin intermediul publicației cancan.ro.

Irina Tănase, mesaj emoționant pentru Liviu Dragnea după despărțire: „Este singurul bărbat pe care îl iubesc…”

Irina Tănase a mărturisit că neîncrederea iubitului său a rănit-o cel mai mult. Chiar dacă îi înțelege acțiunile și deciziile, și-ar fi dorit mult să aibă șansa să-i vorbească și să-i expună situația și din perspectiva sa.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.”, a declarat aceasta pentru cancan.ro.

Irina speră că Liviu Dragnea îi va da șansa să-i vorbească

Chiar dacă nu i s-a dat șansa să-și explice presupusa greșeală, Irina se arată dornică să aștepte oricât ar fi nevoie pentru ca Liviu să-i vorbească. Pe această cale i-a făcut și o declarație de dragoste, clarificând că el a fost singurul bărbat pe care l-a iubit în ultimii 8 ani.

Despărțirea nu este deloc ușoară pentru ea, mai ales că nu s-a așteptat niciodată la o asemenea separare. Speră că situația se va remedia, mai ales că vinovați ar fi chiar oamenii din jurul lor, care în loc să-i susțină au preferat să-i separe prin intermediul diferitelor intrigi.

„Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi.Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.’, a mai adăugat Irina Tănase pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: