Redactia.ro
Home » Monden » Irinel Columbeanu a venit să o aștepte la aeroport pe fosta cumnată. Ramona Gabor a venit astăzi din Dubai pentru a-și vedea nepoata

Irinel Columbeanu a venit să o aștepte la aeroport pe fosta cumnată. Ramona Gabor a venit astăzi din Dubai pentru a-și vedea nepoata

Irinel Columbeanu a avut parte de o nouă surpriză emoționantă în aceste zile. După sosirea fiicei sale, Irina Columbeanu, din America, și mătușa acesteia, Ramona Gabor, a luat primul avion și a zburat din Dubai pentru a-i întâlni pe cei doi. Revederea a fost plină de emoții și bucurie, întărind legăturile de familie după o perioadă lungă de separare.

Ramona Gabor sosește în România

Marți după-amiază, Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor, a aterizat în România, venind direct din Dubai. La aeroport, a fost întâmpinată cu zâmbete largi de către Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina. Alături de ei s-a aflat și nașul Matei Miko, care a fost prezent pentru a sprijini familia în aceste momente speciale.

Fotoreporterii Click! au surprins imagini emoționante de la sosirea Ramonei. Irinel și Irina au așteptat-o cu mari emoții pe brunetă, iar la vederea ei, Irina a sărit în brațele mătușii sale, vizibil bucuroasă de reîntâlnire. Cele două s-au îmbrățișat minute în șir, lacrimile curgându-le pe obraji, semn că nu se mai văzuseră de mult. Irina locuiește cu mama sa în America, la Malibu, în timp ce Ramona trăiește în Dubai.

Emoții și revederi

Revederea a fost plină de momente emoționante și pentru Irinel Columbeanu, care și-a îmbrățișat fosta cumnată într-un gest de bun venit. În ciuda problemelor sale de sănătate, Irinel a reușit să fie prezent pentru această reuniune de familie, fiind sprijinit de familia lui Matei Miko. Problemele de sănătate ale fostului milionar, agravate de accidentele vasculare suferite, au necesitat ajutorul apropiaților pentru a se putea deplasa.

Irinel a exprimat speranța că într-o zi și Monica, mama Irinei, va reveni în România. „A venit Irina cum mi-a promis, acum să vedem poate vine și Monica,” a spus Irinel cu câteva zile înainte de sosirea fiicei sale din America.

Irina Columbeanu, în centrul atenției

Irina Columbeanu, acum în vârstă de 17 ani, a captat atenția tuturor la aeroport cu o rochiță scurtă, sexy și tinerească, în carouri, cu breteluțe. Tânăra a vorbit despre cât de mult i-a lipsit tatăl ei și țara natală, exprimându-și recunoștința pentru ocazia de a se întoarce în România după șase ani.

Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept,” a declarat Irina Columbeanu într-un interviu acordat pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”.

Revederea dintre Irinel Columbeanu, Irina și Ramona Gabor a fost un moment plin de emoții și bucurie, care a întărit legăturile de familie și a adus un strop de fericire în viața fostului milionar. În ciuda dificultăților și a problemelor de sănătate, sprijinul și iubirea familiei au fost evidente în aceste momente speciale.

sursa : click.ro

sursa foto: click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: