Redactia.ro
Home » Monden » Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri: „Îl exclusese din absolut toate amintirile ei”

Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri: „Îl exclusese din absolut toate amintirile ei”

Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri

Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri. Iată ce a declarat Mădălina Crețan!

Mădălina Crețan, clipe grele de la moartea lui Nosfe

Mădălina Crețan a povestit prin ce clipe grele a trecut alături de fiica ei de la moartea tatălui ei, îndrăgitul Nosfe:

„El cumva a crezut întotdeauna că eu sunt puternică și m-a văzut puternică. Nu zic că nu aș fi, dar în momentul de față, din păcate, nu prea înțeleg foarte bine cum sunt și nici nu știu foarte bine cum sunt. Trebuie, pentru că nu am altfel încotro, să mă reeduc și să mă reformez, adică eu cred că am și scris într-un articol că eu, în momentul de față, simt că trăiesc o viață care nu îmi aparține, nu o recunosc ca fiind a mea și simt că învăț să merg, să mă spăl, să mă trezesc, să mănânc”, a spus Mădălina Crețan pentru Antena Stars, relatează Spynews.

Iris, fiica lui Nosfe, refuză să-și mai vadă tatăl în poze sau videoclipuri

Mădălina Crețan a povestit că micuța lor refuză să mai vadă poze sau videoclipuri cu tatăl ei și că îl exclude din toate amintirile lor. Cu toate că este greu, aceasta mărturisește că nu o poate forța pe cea mică să facă ceea ce nu-și dorește:

„Iris este exagerat de sensibilă, așa a fost de foarte mică. A fost foarte greu în primele două săptămâni, a avut o regresie de vârstă. Îl exclusese pe Darius complet din absolut toate amintirile ei. A fost cumva felul ei de a se apăra, doar că, din păcate, așa cum am învățat acum, mergând la psiholog, durerea trebuie trăită, trebuie să trecem prin ea, nu să sărim, pentru că altfel rămâne ceva acolo nerezolvat.

Ea nu mai voia să vadă poze cu el, nu mai voia să îl mai audă, ba chiar mi-a spus de Chefi la cuțite: „Mami, să-mi spui când o să apăreți tu și tati’. Pe mine m-a surprins, am crezut că vrea să se uite și i-am zis că o să-i spun, pentru că și eu vreau să-l văd pe tati, dar ea mi-a spus: „Nu, eu vreau să-mi spui ca să nu mă uit. Nu s-a uitat și nici nu am forțat-o”, a mai spus ea pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: