Redactia.ro
Home » Monden » Isa a lăsat-o fără cuvinte pe Oana Roman! Fiica i-a făcut o surpriză de zile mari

Isa a lăsat-o fără cuvinte pe Oana Roman! Fiica i-a făcut o surpriză de zile mari

GALERIE FOTO (2) oana roman si fiica

Oana Roman este o mamă mândră. Fiica ei, Isabela, în vârstă de doar 8 ani, îi oferă zilnic motive de fericire. Așa cum ne-am obișnuit deja, Oana a ținut neapărat să povestească fanilor cum a reușit să o impresioneze Isa.

Oana Roman are o fetiță cuminte și silitoare

Isabela are 8 ani și pare să fie un copil model! Fetița respectă codul bunelor maniere, după cum susține Oana Roman și este foarte cuminte. Mai mult decât atât, Isa încearcă să o ajute pe Oana ori de câte ori observă că aceasta nu se simte prea bine. Nu cu mult timp în urmă, fiica fostului premier Petre Roman povestea cum Isa i-a adus micul dejun la pat într-o dimineață în care nu se simțea tocmai în regulă.

Joi, pe 20 octombrie, Oana a fost suprinsă să observe o altă atitudine a Isei. Una pozitivă, desigur! Isa urma să aibă un test la matematică și, vrând să fie sigură că va lua notă mare, i-a solicitat învățătoarei să-i explice exercițiile din nou, din propria inițiativă. Potrivit spuselor Oanei, Isa nu este presată pentru a obține doar note mari pe linie, însă face tot ce-i stă în putință pentru a-și face părinții mândri.

oana roman si isa
Oana Roman este foarte mândră de fiica sa

Isa și-a surprins mama

„Azi-dimineață, Isa mi-a făcut o emoție mare. Am lăsat-o la școală și astăzi are un test la matematică, nu înțelesese exercițiile foarte bine și când am ajuns la școală, învățătoarea aștepta copiii afară și ea s-a așezat lângă învățătoare și a rugat-o să îi mai explice încă o dată lecția, ca să știe la test. Mi s-a părut impresionant, deși eu n-o presez deloc să aibă 10 pe linie.”, a povestit Oana Roman, pe pagina personală de Instagram.

Isa este fiica pe care Oana Roman o are alături de Marius Elisei. Fiica fostului premier Petre Roman povestește adesea fanilor despre viața de familie. Isa este nelipsită din relatările mamei sale și pare să se simtă în largul ei în mediul online.

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste de iubire cu suișuri și coborâșuri, dar un lucru este sigur: cei doi mereu găsesc puterea necesară pentru a trece peste orice obstacol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini