Redactia.ro
Home » Știri » Îți amintești de Gaviota din telenovela Cafea cu Parfum de Femeie? Iată ce face și cum arată acum

Îți amintești de Gaviota din telenovela Cafea cu Parfum de Femeie? Iată ce face și cum arată acum

GALERIE FOTO (7) Îți amintesti de Gaviota din Cafea cu Parfum de Femeie?

La sfârșitul anilor ’90, telenovela Cafea cu Parfum de Femeie făcea furori printre români și nu numai. În special personajul Gaviota, interpretat de actrița Margarita Rosa de Francisco, a ajuns la inimile fanilor. Iată ce face și cum arată acum.

Îți amintești de Gaviota din telenovela Cafea cu Parfum de Femeie? Iată ce face și cum arată acum

Actrița Margarita Rosa de Francisco are în prezent 57 de ani. Ea ajuns cunoscută în toată lumea la sfârșitul anilor ’90, la 29 de ani, după ce a interpretat-o pe Gaviota în telenovela mexicană, Cafea cu Parfum de Femeie. Părul ei blond și creț, ochii ei albaștri și chipul angelic i-a cucerit pe fanii peliculei americane.

Ei bine, aflați că  frumusețea Margaritei Rosa de Franciso încă persistă. Actrița este o iubitoare de sport, are grijă la alimentație și, drept urmare, are o siluetă impecabilă. Pe rețelele de socializare, este foarte activă și își ține urmăritorii la curent cu tot ce este nou în viața ei, inclusiv cu stilul său de viață sănătos. De pe pagina sa de Instagram, reiese că Margarita Rosa este iubitoare de animale și conviețuiește cu ele, mai exact, alături de pisici negre.

Totodată ”Gaviota” este pasionată de muzică, știe să cânte la chitară, iar în timpul liber își face timp și pentru citit. De altfel, de menționat este faptul că pentru coloana sonoră a telenovelei, cântecele erau interpretate chiar de protagonistă, Margarita Rosa de Francisco. În privința lecturii, Margarita are o carte publicată „The man on the phone.”

Foto: Instagram Margarita Rosa

Cum arată Margarita Rosa de Francisco în costum de baie

La cei 57 de ani, Margarita Rosa trece și proba costumului de baie. În imaginea de mai jos, putem vedea că actrița este un exemplu de urmat pentru unele femei care își doresc să slăbească.

Cum Poate Să Arate O Super Actriță De Telenovele La 52 De Ani. Gaviota Din "Cafea Cu Parfum De Femeie" Este Super Lucrată La Sală | FOTO | Libertatea

Margarita Rosa de Francisco suferă de cancer?

„Gaviota” este ambasadoare Unicef în prezent și mai activează și în televiziune. S-a sris, la un moment dat, despre ea, că ar suferi de cancer, dar actrița negat.

„O publicație din Mexic a scris că nu am mai făcut reality-show-ul „El Desafio”, pentru că am cancer…Au publicat un articol întreg, cu un interviu, pe care chipurile eu l-am acordat, în care spun ce tratament urmez, ce tip de cancer am și toate detaliile. Nu am avut de ales și a trebuit să neg informațiile pentru că nu e adevărat. Din fericire, sunt foarte sănătoasă, din toate punctele de vedere”, a spus celebra Gaviota într-un filmuleț pe care l-a postat, în 2018, pe Instagram.

Relațiile amoroase ale Margaritei Rosa de Francisco

În prezent, Margarita Rosa de Franciso este căsătorită cu producătorul olandez Will van der Vlugtcu.

Cum arată Gaviota din "Cafea cu parfum de femeie" la 55 de ani

Înainte de el, a a mai avut o căsnicie, de doi ani, din 1988 până în 1990, cu actorul şi cântăreţul Carlos Vives.

Margarita Rosa a Carlos Vives: "Me volví a tragar" | Actualidad | LOS40 Colombia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: