Redactia.ro
Home » Știri » Îți mai amintești de Ionuț Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaezia? Tatăl lui a făcut noi declarații despre starea în care se află acum

Îți mai amintești de Ionuț Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaezia? Tatăl lui a făcut noi declarații despre starea în care se află acum

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre cazurile care au impresionat România în ultimii ani a fost cel al lui Ionuț Gologan, tânărul de 21 de ani care a fost arestat în Malaezia, după ce a fost prins transportând metamfetamină. Acum, tatăl tânărului face mărturisiri uimitoare despre starea de sănătate a fiului său, precum și despre condițiile în care este ținut.

Ionuț a trecut în ultimii 11 ani prin momente de-a dreptul teribile, după ce a comis o greșeală pe care nu o va uita toată viața lui. În momentul în care a fost arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur nu se aștepta că va sta departe de cei dragi o perioadă atât de lungă.

Ce s-a întâmplat cu Ionuț Gologan, la 11 ani după ce a fost arestat în Malaezia

Tatăl lui Ionuț a mărturisit recent ce se întâmplă în prezent cu fiul său, precum și care este starea lui de sănătate. Condițiile din închisoarea din Malaezia nu sunt deloc bune, tocmai de aceea părintele este extrem de îngrijorat cu privire la ceea ce ar putea să i se întâmple lui Ionuț.

Dumitru Gologan, tatăl lui Ionuț, a povestit faptul că fiul său este bătut zilnic de către deținuți sau paznici, motiv pentru care rănile sale sunt din ce în ce mai mari. Ba mai mult decât atât, tânărul a început să își piardă treptat chiar și dinții din cauza chinurilor din închisoare.

„Nu-i mai recunosc vocea când vorbim la telefon. E singurul meu copil. Am fost ajutat cu bani, dar ce folos… Copilul meu a fost folosit. Nici nu știa ce e în bagaj, la momentul la care i s-a găsit metamfetamina. Întreaga viața i-a fost distrusă, arată îngrozitor, nici vocea nu i-o mai recunosc când mai vorbim la telefon”, a spus tatăl lui Ionuț.

Ce face familia lui Ionuț Gologan

Ionuț nu a avut parte de o viață foarte fericită. Acesta a fost părăsit de mamă la o vârstă destul de fragedă, fiind crescut doar de tată și de bunică. Din păcate, bunica acestuia nu a mai reușit să își vadă nepotul din momentul în care a fost arestat, murind cu un mare regret în suflet.

Dumitru Gologan se luptă în continuare să își aducă fiul în România, după ce a reușit să îl scape de la pedeapsa cu moartea. În 2018 Malaezia a renunțat la pedeapsa cu moartea și au înlocuit-o cu o sentință de 20 de ani de închisoare și 10 lovituri de baston de bambus. Astfel, tânărul ar mai avea de petrecut în închisoare încă 9 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: