Redactia.ro
Home » Știri » Iubirea unei mame, într-o singură fotografie. Cum a fost surprinsă o femeie pe o stradă din București

Iubirea unei mame, într-o singură fotografie. Cum a fost surprinsă o femeie pe o stradă din București

Iubirea unei mame, într-o singură fotografie. Cum a fost surprinsă o femeie pe o stradă din București

O mamă a fost fotografiată în București într-o ipostază care a emoționat. Iată de ce a primit atât de multe cuvinte frumoase și ce i-au transmis cei care au văzut-o. Mulți sunt dispuși să afle și care este numele acestei femei, în speranța că ar putea să o ajute cumva.

Iubirea unei mame, într-o singură fotografie. Cum a fost surprinsă o femeie pe o stradă din București

Într-o dimineață ploioasă, pe o stradă din București, o mamă își ține copilul în brațe. Nu li se văd chipurile, pentru că sunt atenți la drum, fotografiați din spate, dar ce se observă este că mama se află într-un cărucior cu rotile. Ea împinge căruciorul cu mâna stângă, iar cu cealaltă mână își ține cu grijă puiul, îmbrăcat de toamnă, într-o geacă portocalie cu glugă.

Cel mai proabil, mama își ducea copilul la grădiniță sau la școală, pentru că cel mic sau cea mică avea în spate și un ghiozdan.

Jurnalista Cristina Herea de la România TV a publicat de dimineață pe Facebook această fotografie, cu mesajul: Astazi, in drum spre munca… pentru ca iubirea unei mame nu cunoaște limite❤️.

Foarte mulți oameni au văzut poza și au vrut să lase mesaje de apreciere. Cineva a scris: „Iubesc maxim imaginea surprinsă de tine. Iubesc maxim iubirea pe care o poarta acest părinte copilului său, deși se afla într-un scaun cu rotile tot face posibilul sa își ducă puiul la școală sau grădiniță. Iubesc, iubirea necondiționată oferita de aceasta imagine. La rândul meu spun: Iubiți-vă părinții ca și ei la rândul lor au făcut sacrificii pentru noi, voi toti ❤️🙏” sau „Un exemplul pentru noi toți! Să nu ne mai văitam din orice! Respect 🙏”, a scris o altă persoană.

„Acest om dă exemplu la cei sănătoși. Multe felicitări. Dumnezeu să-l apere de tot ce-i rău”.

Mulți sunt dispuși să afle și care este numele acestei femei, în speranța că ar putea să o ajute cumva. „Ar fi frumos sa aflam cine este aceasta mamica minunata si sa o ajutam cu cele necesare, cu siguranta are nevoie! 😊❤”, „Aceasta este definitia iubirii ❤️❤️”, sunt câteva dintre comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: