Redactia.ro
Home » Monden » Iubita artistă este însărcinată pentru prima oară! Toate vedetele au felicitat-o pentru veste

Iubita artistă este însărcinată pentru prima oară! Toate vedetele au felicitat-o pentru veste

GALERIE FOTO (5)

În lumea muzicii din România, o veste extraordinară a stârnit valuri de bucurie și emoție. EMAA, cântăreața îndrăgită și talentată, a făcut un anunț care a umplut inimile fanilor și colegilor de breaslă cu fericire.

Însărcinată pentru prima dată, artista și-a împărtășit vestea minunată pe rețelele de socializare. A arătat lumii întregi cât de fericită este în această perioadă specială a vieții ei.

A trecut deja de primul trimestru de sarcină

În culmea fericirii se află acum EMAA, odată cu vestea minunată că îndrăgita artistă este gravidă pentru prima oară, împreună cu iubitul ei, Ștefan. Cu o postare emoționantă pe rețelele de socializare, EMAA a împărtășit această bucurie imensă cu fanii săi, aducând un val de emoție și susținere din partea celor care o apreciază și o urmăresc. După ce a făcut public anunțul, EMAA a primit un val de mesaje frumoase și urări din partea colegilor de breaslă și a prietenilor din industria muzicală.

„De trei luni și-un pic, gândirea magică nu mai e doar gândire; nopțile sunt și mai vii, visele și mai fanteziste, iar realitatea mă ia pe sus în toate formele, așa cum a făcut-o mereu, doar că acum mă las și eu mai tare 🙂 Mothership called, we were waiting 🌞”, a fost mesajul prin care EMAA și-a făcut publică sarcina.

Vedetele nu au întârziat să comenteze

Nume cunoscute precum Alina Eremia, Alexandra Ungureanu, Florian Rus, Macanache, Misha sau Antonia au comentat la postare. Putem observa chiar și un comentariu din partea Global Records, casa de discuri cu care artista este semnată.

„Felicitaaaari si multa iubire!❤❤❤ (Alina Eremia) / Motherhood is so special! Love! 🥰🤍 (Antonia) / 🥹❤️ (Global Records) / 😍 (Alex Velea) / Felicitaaaari ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Misha Miller) / so happy for you, guys!❤️ (Adi Istrate) / Felicitari❤️❤️❤️ (Macanache)”, așa arată doar o mică parte din sutele de comentarii adunate la postarea de pe Instagram.

Muzica, țelul principal din viața artistei

EMAA, pe numele său real Emanuel Alexa, are o poveste impresionantă în industria muzicală din România. Originară din Lugoj, pasiunea sa pentru muzică a fost evidentă încă de la o vârstă fragedă. De-a lungul anilor, și-a construit o carieră solidă și respectată. A colaborat cu artiști de renume și reușind să cucerească inimile publicului prin talentul său remarcabil.

Tânăra viitoare mămică a demonstrat mereu un talent deosebit și o determinare fără margini în industria muzicală. Colaborările sale de succes cu trupe și artiști cunoscuți, precum The Motans și Carla’s Dreams, i-au adus recunoaștere și apreciere din partea publicului larg. Astfel, înainte de a deveni mamă, EMAA a lăsat deja o amprentă profundă în peisajul muzical românesc.

Cu începutul acestei călătorii minunate către viața de mamă, EMAA intră într-o nouă etapă a vieții sale personale. În ciuda tuturor provocărilor și împlinirilor profesionale, nimic nu se compară cu bucuria și emoția de a deveni părinte pentru prima dată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: