Redactia.ro
Home » Monden » Iubita lui Liam Payne, devastată de moartea celebrului artist. Mesajul transmis de tânără

Iubita lui Liam Payne, devastată de moartea celebrului artist. Mesajul transmis de tânără

Moartea lui Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a îndoliat o lume întreagă. Solistul a murit în ziua de 16 octombrie, în Buenos Aires, după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului unde era cazat. Avea doar 31 de ani. Cea mai afectată este iubita lui, care suferă neîncetat de când a aflat despre tragedie.

Liam Payne a murit la 31 de ani

S-a deschis o anchetă odată cu decesul lui Liam Payne. Înainte de moartea lui, managerul hotelului a sunat poliția pentru a interveni la fața locului, căci unul dintre oaspeți a devenit violent și distrugea totul în camera unde era. În plus, personalul de serviciu nu a reușit să intre în cameră și să facă curat, ceea ce a stârnit bănuieli.

”Avem un oaspete aflat sub influența drogurilor sau a băuturii, nu știm, pentru că distruge tot prin cameră. Trebuie să veniți urgent, camera are balcon și își poate pune viața în pericol”, ar fi spus managerul oamenilor legii.

Artistul consumase droguri înainte să cadă de la etaj

Apelul a fost dat la ora 17:00, iar la puțin timp s-a deplasat un echipaj de poliție în zonă. La scurt timp, Payne a fost găsit mort, după ce a căzut de la balcon. Momentan nu se știe dacă solistul s-a aruncat sau pur și simplu s-a dezechilibrat. Impactul cu solul a fost unul atât de puternic, încât artistul a murit pe loc, potrivit jurnaliștilor de la publicația Todo Noticias.

Autoritățile au declarat că el era singur în cameră. Atunci când au deschis ușa de la hotel, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au găsit. Totul în jur era distrus, numai droguri împrăștiate și alcool

Liam Payne era cunoscut ca și consumator de substanțe interzise, dar apropiații credeau că nu mai este dependent.

”Există momente în care te simți singur, deși în fiecare zi ai oameni lângă tine. Asta aproape că m-a ucis de câteva ori. Când eram în trupă, pentru a face față stresului, ne închideam în cameră și consumam mult alcool. Am zis doar o dată, însă a continuat pe parcursul anilor”, mărturisea el, în urmă cu ceva timp.

”Din cauza poziției în care a fost găsit cadavrul și a rănilor provocate de cădere, se presupune că Payne nu a adoptat o poziție care să îl protejeze. Este posibil să fi căzut într-o stare de semi-inconștiență sau totală”, arată raportul medicilor legiști.

Iubita lui Liam Payne, devastată de moartea celebrului artist

Kate Cassidy, iubita lui Liam Payne, a avut un șoc când a aflat. Tânăra a publicat un mesaj plin de emoție în secțiunea ”Story”, de pe Instagram, iar fanii sunt alături de ea.

”Îți multumesc pentru toate cuvintele frumoase și toată dragostea pe care mi-ai oferit. Sunt complet pierdută și nimic din ce s-a întâmplat în ultimele zile nu pare real. Vă rog tuturor să-mi oferiți înțelegere și spațiu pentru a putea rezolva această situație în privat.

Liam, îngerul meu. Tu ești totul. Vreau să știi că te-am iubit necondiționat și complet. Voi continua să te iubesc pentru tot restul vieții. Te iubesc Liam”, apare în postarea tinerei.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: