Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Andreei Bălan este tată. Sportivul are un băiat de 10 ani, dintr-o relație anterioară, care îi seamănă leit

Iubitul Andreei Bălan este tată. Sportivul are un băiat de 10 ani, dintr-o relație anterioară, care îi seamănă leit

GALERIE FOTO (3) andreea balan

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt împreună de doar câteva luni, însă povestea lor de dragoste pare să evolueze cu pași repezi. Artista i-a cunoscut deja pe părinții iubitului său, iar recent a organizat o petrecere la care a fost prezent și băiețelul pe care Victor Cornea îl are dintr-o altă relație. Iată toate detaliile!

Cum arată fiul pe care Victor Cornea îl are dintr-o relație anterioară

Andreea Bălan are două fiice adorabile dintr-o relație anterioară, în timp ce partenerul ei, Victor Cornea, este și el  tatăl unui băiețel dintr-o relație pe care a avut-o în urmă cu un deceniu. Cu toate acestea, tenismenul a ales să mențină discreția cu privire la băiatul său și nu a făcut niciodată declarații despre el în fața camerelor.

Andreea Bălan l-a întâlnit pe fiul iubitului ei la ziua ei de naștere, iar recent Luca a participat la festivitatea organizată de cântăreață cu ocazia celei de-a 7-a aniversări a fiicei sale, Ella. Luca are 10 ani și din imaginile distribuite în mediul online de către Andreea Bălan se poate observa că aceasta seamănă extrem de mult cu tatăl tenisman.

Victor Cornea copil
Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe Luca

Victor Cornea a discutat despre femeia care l-a transformat în tată și a subliniat că menține o relație foarte bună cu mama copilului său. Conform informațiilor de pe Cancan.ro, partenerul Andreeei Bălan a povestit că era mult mai tânăr când a devenit părinte, ceea ce l-a determinat să plece în Statele Unite ale Americii în acea perioadă, în timp ce micuțul a rămas în București pentru a-și continua educația alături de mama sa.

victor si andreea
Victor Cornea și Andreea Bălan sunt împreună de câteva luni, dar povestea lor pare să evolueze cu pași repezi

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!”, a declarat Victor Cornea, conform sursei menționate anterior.

Victor Cornea este un tată implicat

Deși mulți ar fi presupus că fiul lui Victor Cornea va urma aceeași cale precum tatăl său, iubitul Andreei Bălan a dezvăluit că băiatul său are o pasiune complet diferită, optând pentru fotbal încă de la o vârstă fragedă.

Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a declarat Victor Cornea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: