Redactia.ro
Home » Știri » Iulia a fugit la mănăstire și a mers la Visarion Alexa să se spovedească. După mulți ani, tânăra a vorbit despre preot: „Au trecut nouă ani de când…”

Iulia a fugit la mănăstire și a mers la Visarion Alexa să se spovedească. După mulți ani, tânăra a vorbit despre preot: „Au trecut nouă ani de când…”

Ce spune Iulia, tânăra care la 15 ani a fugit la mănăstire, despre relația pe care a avut-o cu Visarion Alexa? Numai părintele a știut asta despre fată. Iulia a fugit la mănăstire și a mers la Visarion Alexa să se spovedească. După mulți ani, tânăra a vorbit despre preot.

Iulia a fugit de acasă și s-a refugiat la mănăstire

Cazul Iuliei a ținut prima pagină a ziarelor, acum multă vreme. Tânăra avea 15 ani pe vremea când a fugit de acasă și s-a refugiat la mănăstire. Se știa că Visarion Alexa îi este duhovnic, așa că a fost printre primii întrebat. Când toată lumea o căuta pe fată, aceasta a anunțat că a plecat la mănăstire. Cu câteva zile înainte de a lua această decizie, adolescenta i-a trimis un mesaj cel puțin controversat lui Visarion Alexa. „I-a trimis un mesaj duhovnicului ei că vine Apocalipsa. A intrat pe site-uri ciudate”, a mărturisit tatăl Iuliei.

Acum, Iulia are 24 de ani, iar Visarion Alexa este acuzat de agresiuni sexuale. Chiar dacă înainte, Iulia și Visarion Alexa aveua o relație apropiată, tânăra susține că preotul nu a deranjat-o cu nimic și nici nu a făcut vreun pas, care să o supere.

„Au trecut 9 ani de când nu am mai fost la acea biserică, nu cunosc nimic despre acest preot Visarion, nu am nimic de comentat, cu mine nu și-a permis niciodată vreun gest nepotrivit.”, a mărturisit Iulia, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce a spus Visarion Alexa după dispariția Iuliei

La acea vreme, preotul era supărat că Iulia a dispărut de acasă și nu și-a anunțat părinții așa cum trebuia. Inițial, Visarion Alexa spunea că vrea să-i ajute pe părinții Iuliei la găsirea acesteia, iar mai apoi s-a răzgândit.

„Nu mai vreau să vorbesc despre acest caz. Dacă aveți întrebări legate de Iulia, contactați-o pe ea sau pe familia ei. Nu mai vreau să comentez. Iulia este destul de matură cât să ia propriile decizii, sau familia ei să le ia pentru ea.”, a declarat Visarion Alexa pentru Spynews cu câțiva ani în urmă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini