Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, operată de urgență. Toată lumea credea că e însărcinată, dar adevărul este altul

Iulia Albu, operată de urgență. Toată lumea credea că e însărcinată, dar adevărul este altul

GALERIE FOTO (3)

În ultimele săptămâni, presa autohtonă a titrat că jurata ”Bravo, ai stil” ar fi însărcinată. Nimic mai neadevărat! Deși își dorește să mai aibă și alți copii, în afară de Mikaela, Iulia Albu povestește, sincer, că adevărul este altul decât cel scris în presă.

Iulia Albu a povestit pe blog, sincer și direct, că viața i-a fost pusă în pericol din cauza unui diagnostic greșit. Chipurile, aceasta s-ar fi plâns de stări de rău, însă nimeni nu i-a putut găsi cauza stărilor ei. În cele din urmă, la o a doua părere medicală, Iulia Albu afla că are un chist ovarian care i-ar fi putut pune viața în pericol.

Iulia Albu, operată de urgență. Toată lumea credea că e însărcinată, dar adevărul este altul

Motiv pentru care a decis să facă o operație de urgență, după cum povestește pe blog. ”Așadar … am suferit în data de 24 aprilie 2019 (da, atât de recent) o intervenție de îndepărtare laparoscopică a chistului ovarian si singurul motiv pentru care m-am hotărât să vă povestesc, este că, deși sunt o femeie care a avut si are opiniile celor mai reputați specialiști, am trecut prin ceea ce unele dintre voi au trecut deja si sper că altele nu vor fi nevoite să o facă.”

Iulia atrage atenția asupra importanței a faptului de a cere a doua opinie medicală. Ea spune că doar un medic a reușit să-I pună un diagnostic corect, ceea ce i-a salvat viața, dar și posibilitatea de mai face copii. Cât despre costurile operației, jurata ”Bravo, ai stil” spune că a scos din buzunar 12.000 de lei pentru această operație, efectuată într-un spital privat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini