Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan. Vedeta își dorește să devină mamă: ”Un copil este un dar divin”

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan. Vedeta își dorește să devină mamă: ”Un copil este un dar divin”

Iulia Vântur traiește de mulți ani o iubire demnă de Bollywood cu celebrul Salman Khan, iar de-a lungul timpului s-au tot auzit zvonuri despre despărțire. Acestea s-au dovedit a fi neadevărate, dar lumea continuă să vorbească. După toate aceste răutăti și zvonuri legate de ea și de relația ei, Iulia Vântur a ieșit în față și a spus adevărul. Cum stă pe plan sentimental, dar ce spune și despre căsătorie și copil.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a părăsit țara, în urmă cu mulți ani, pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de celebrul actor indian Salman Khan. În tot aceste timp s-a tot zvonit că cei doi s-au despărțit, însă s-a dovedit a fi neadevărat de fiecare dată. Frumoasa vedeta este o femeie fericită și împlinită și a spus adevărul despre cum este viața ei amoroasă în momentul de față.

Vedeta, sătulă până peste cap de aceste vești false a făcut public faptul că ei nu s-au despărțit. Ea spune că este constantă în iubire și că relația lor merge bine.

’Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…’’, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!

Iulia Vântur, mireasă?!

Iulia Vântur nu visează sa fie mireasă si nu consideră necesar un act pentru a fi fericită și iubită. ‘’Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim’’, a mai spus vedeta.

De asemenea, Iulia Vântur este ”bombardată” și de clasica întrebare: când devine mamă. Spune că s-a obișnuit cu această întrebare și că acest lucru se va întâmpla la momentul potrivit. ‘’Nu mă mai obosesc. (zâmbește) Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!’’, a încheiat aceasta, pentru sursa citată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro